Gadgets

Zo maak je alledaagse producten een stuk specialer

0

Je hebt je hele huis vol met spullen waar je dagelijks mee aan het werk bent. Denk aan pennen, computers, lepels, de stofzuiger en ga zo maar door. Dit zijn producten die je misschien iedere dag wel in je handen hebt. Het is dan leuk als deze materialen je iets extra’s geven. Al is het maar een simpele glimlach of trots op wat jij gemaakt of bereikt hebt.

Bedrukken

Begin is met het bedrukken van pennen met logo. Dan natuurlijk niet zomaar een logo, maar dat van het bedrijf wat jij eigenhandig hebt opgericht. Waar jij bloed, zweet en tranen in hebt gestopt. Iedere keer als jij die pen pakt word jij herinnert aan dat wat jij hebt gecreëerd. Maar ook voor jouw collega’s of werknemers kan het leuk zijn. Maar doe er dan nog een schepje bovenop, een usb stick bedrukken of een koffiemok bedrukken.

Versieren

Als je jarig bent mag jij op de versierde stoel zitten. Maar waarom eigenlijk alleen als je jarig bent? Waarom zal je niet eens die houten stoelen voorzien van een likje verf? Maak het lekker gek en doe het met je kinderen. Iedereen mag een stoel versieren. Je mag hier van alles bij gebruiken. Maar niet alleen de stoelen ook een kast of misschien het blad van de eettafel kan je op deze manier versieren.

Knutselen

Die stofzuiger ziet er toch altijd een beetje triest uit. Zo’n bak op wieltjes met een lange slurf eraan. Daar kan jij heel mooi een olifant van maken. Doldwaas plak je er twee oren en ogen open. Zo simpel kan het zijn. Misschien pak jij het nog wel groter aan en plak je wimpers op jouw auto. Van de voordeur een cookiemonster maken met de brievenbus als mond. Jouw huis wordt binnen de kortste keren een waar circus.

Gebruik je creativiteit

Hierboven hebben wij onze ideeën op het digitale papier gezet. Nu is het tijd dat jij hetzelfde doet. Maak van je huis geen saaie bedoeling. In een middag kan jij er al wat unieks van hebben gemaakt. Websites als bijvoorbeeld Pinterest kunnen je misschien op wat leuke ideeën brengen!

Nagellak

Je zou er misschien niet direct aan denken, maar nagellak kan, naast het versieren van je nagels, ook een hele handige andere decoratieve functie hebben. Heb je bijvoorbeeld een verzameling kwasten liggen en wil je duidelijk maken dat deze van jou zijn (bijvoorbeeld wanneer je ze gebruikt in het bijzijn van vrienden), dan kun je de onderkant met nagellak versieren, zodat je ze gemakkelijk herkent. Heel handig, en zo hoef je niet overal je naam op te schrijven!

Zelf stickers maken

Stickers zijn natuurlijk een hele leuke en laagdrempelige manier om zelfs de meest alledaagse dingen een leuke uitstraling te geven. Het is  begrijpelijk dat je sommige stickers misschien wat kinderlijk vindt – omdat er nou eenmaal meer stickers voor kinderen worden ontworpen dan voor volwassenen. Gelukkig is daar een mooie oplossing voor, bijvoorbeeld wanneer je zelf stickers maakt door jouw favoriete foto’s of herinneringen op een stickervel te laten zetten. Leuk, en heel handig!

Wortel teken typen op PC of Mac: zo doe je dat

Vorig article

De verschillende soorten creditcards

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets