BlogsGadgets

5 unieke telefoonhoesjes voor je Samsung Galaxy

0

Ontzettend frustrerend voor Samsung gebruikers is dat er heel veel telefoonhoesjes verkocht worden voor iPhones, maar een stuk minder voor niet-iPhone gebruikers. Terwijl mensen met een Samsung ook genoeg keuze willen hebben voordat zij een telefoonhoesje aanschaffen. Je gebruikt je telefoon immers super veel, dan wil je ook wel dat hij er een beetje leuk, bijzonder of opvallend uitziet. Om de Samsung gebruikers even in het zonnetje zetten, beschrijven we in dit artikel 5 telefoonhoesjes die op hun eigen manier uniek zijn.

Book cover

Is het een boek? Is het portemonnee? Een telefoon? Het is allemaal. Met een book case kun jij al je pasjes (en contant geld!) handig op één plek bewaren. Zo is je hoesje veel meer dan enkel bescherming voor je telefoon. Reuze praktisch en je hebt geen portemonnee meer nodig! Enige nadeel: áls je telefoon ooit gestolen wordt, dan ben je wel alles in één keer kwijt. Ze zijn er in alle vormen en maten. Een Samsung galaxy a5 2017 telefoonhoesje, een Samsung Galaxy S9 plus hoesje, you name it, they have it.

Bij de tijd

Veel Samsung flip hoesjes hebben een transparante voorkant, zodat je altijd nog de tijd op je vergrendelscherm kunt zien. Die hoesjes heten dan ‘clear view’ en dat betekent dat je met een gesloten hoesje alsnog direct kunt zien hoe laat het is. Sommige hoesjes zijn zelfs nog geavanceerder, die hebben LED verlichting verwerkt in de hoesjes. Dan heb je met een gesloten hoesje, ook nog eens de verlichte tijd zichtbaar.

Opvallende print

Wil je een beetje opvallen met jouw telefoonhoesje, kies dan voor een opvallend design of een opvallende print. Dat kan een vrolijke bloemenprint zijn, of een meer gedurfde panterprint. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een leuke quote op je hoesje. Er is genoeg keus!

Customizen

Wil je écht een uniek hoesje, maak hem dan zelf! Kies een lieve foto uit van jou en je lover en laat hem printen op een telefoonhoesje. Dat kan op sites waar je verschillende fotocadeaus hebt, maar HEMA is ook een populaire winkel voor het afdrukken van fotocadeaus. Voor iets meer dan een tientje heb je dan een telefoonhoesje die niemand anders in de wereld heeft!

Electronica kopen: op deze manier kun je besparen

Vorig article

Dit zijn de 5 beste sites voor motorliefhebbers

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs