Gadgets

Jouw bedrijventerrein beveiligen doe je aan de hand van deze drie tips!

0

Het hebben van een kantoor is voor een onderneming ontzettend belangrijk. Dit is namelijk de plek waar alle medewerkers van het bedrijf de werkzaamheden voor het bedrijf op een rustige en veilige manier kunnen uitvoeren. Wanneer jouw onderneming van dusdanige grootte begint te raken, dan is de kans groot dat je niet alleen een eigen kantoor hebt, maar ook een eigen bedrijventerrein om het kantoor heen. Hier kunnen bijvoorbeeld auto’s van medewerkers geparkeerd worden. Het is natuurlijk zaak dat er geen onbevoegden dit terrein betreden. Onbevoegden moeten namelijk niet zomaar bij het bedrijfsgebouw en de auto’s van het personeel kunnen komen. Het is daarom erg belangrijk om het bedrijventerrein goed te bewaken. Benieuwd hoe je dit doet? Lees dan snel verder! In deze blog geven we je namelijk drie tips die je hierbij kunnen helpen.

Slagbomen

Het plaatsen van slagbomen rondom de inritten van het bedrijventerrein is een van de eerste stappen die je moet nemen als het gaat om terreinbeveiliging. De slagbomen zijn natuurlijk geen waterdichte oplossing, maar filteren een heel groot deel van de onbevoegde bezoekers er al tussenuit. Je kunt immers niet zonder toegangssleutel door de slagboom. We raden het je trouwens wel aan om camera’s of een microfoon naast de slagbomen te installeren. Zo kun je op afstand wel mensen binnen laten zonder dat je naar de slagbomen hoeft toe te lopen.

Bewakingscamera’s.

Het is anno 2022 zonde om een bedrijventerrein niet te voorzien van beveiligingscamera’s. Deze kunnen je namelijk voorzien van bewijsmateriaal als er iets mis is gegaan. Hier kun je op www.isarkis.nl meer over lezen. Daarnaast hebben bewakingscamera’s ook een afschrikwekkende werking. Als onbevoegden de beveiligingscamera’s zien, dan schrikken ze hiervan en dit maakt de kans op ongewenste bezoekers dan ook een stuk kleiner. Ben je op zoek naar bewakingscamera’s? Dan kunnen we je zeker de bewakingscamera’s van iSarkis aanraden!

Hekwerk

Om jouw bedrijventerrein ook in de nachtelijke uurtjes te beschermen is het verstandig om hekwerk om het terrein heen te plaatsen. Indien onbevoegde echt op jouw terrein willen inbreken, dan kunnen ze natuurlijk over dit hekwerk heen klimmen. Toch is het ontzettend handig om wel hekwerk om je terrein heen te plaatsen. Het zal toch enkele onbevoegde afschrikken om jouw terrein te betreden.

Hoe interessant is het om nu nog Bitcoin te kopen?

Vorig article

Hoe krijg je de CPC van jouw Google Ads omlaag?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets