Geld

Hoe interessant is het om nu nog Bitcoin te kopen?

0

Veel mensen denken dat ze misschien te laat instappen als het gaat om crypto. In dit artikel lees je hoe interessant het is om nu nog Bitcoin te kopen. Zo vertellen we je waarom je wel of juist niet moet investeren in Bitcoin.

Sinds de start van de Bitcoin is hij flink gestegen. Had jij in 2009 een aantal Bitcoin gekocht, dan was jij nu multimiljonair geweest. Maar waarschijnlijk heb jij dit niet gedaan en zit jij er misschien nu over te denken om Bitcoin aan te schaffen. Er zijn verwachtingen dat Bitcoin niet meer gaat stijgen, maar er zijn ook crypto experts die zeggen dat Bitcoin zal groeien naar ongekende hoogte en in 2025 zelfs de barrière van een miljoen zal doorbreken.

Is het interessant om nu nog te investeren in Bitcoin?

Omdat de cryptomarkt steeds veranderd, is het moeilijk te zeggen wanneer het juist een goed idee of juist een slecht idee is om Bitcoin te kopen. In dit artikel geven wij je drie redenen om juist wel in Bitcoin te investeren. Maar geven we je ook inzage in waarom je het beter niet kan doen en je wil uitwijken naar een andere munt.

Laag inkopen van Bitcoin

Bitcoin heeft zichzelf al bewezen op gebied van enorme pieken en hele diepe dalen. De cryptowereld werkt hetzelfde als bijvoorbeeld de AEX. Koop jij laag in en stijgt de munt hierna dan ga je geld verdienen. Omdat de Bitcoin al heeft laten zien dat hij enorm fluctueert is het juist slim om in te stappen als hij minder waard is. Zo was de waarde van de Bitcoin twee jaar geleden nog: € 8.543,-. De huidige waarde van de Bitcoin is: 41.960.

Regelgeving

De regelgevingen rondom het investeren in crypto zijn een reden om misschien juist niet te investeren. Steeds meer overheden zorgen voor vervelende heffingen, denk aan belastingen. Dit om ervoor te zorgen dat jij maar niet wil investeren. Echter wanneer je kijkt naar de lange termijn zullen ook overheden gaan starten met hun eigen munten. Deze munten moeten stabiel worden en moeten gaan lijken om de al bestaande valuta. Zo kan je online net zo snel betalen als in het normale leven met briefjes en munten op zak.

Milieuvriendelijkheid

Een reden om niet te investeren kan zijn dat het duidelijk is geworden hoe schadelijk crypto eigenlijk is voor het milieu. Maar daar proberen ze natuurlijk op in te spelen. Zo zijn er steeds meer munten die milieuvriendelijk proberen te worden of al zijn. Ook de Bitcoin kijkt naar de mogelijkheden om in de toekomst duurzamer te minen. Als je slim bent koop je dus juist wel je Bitcoin nu, voordat het een groene investering gaat worden en iedereen deze crypto aan wil schaffen.

Wat is Bitcoin plan-B

Er is een groot investeerder die verwacht dat de Bitcoin in de aankomende 4 jaar zal stijgen naar meer dan een miljoen. Wanneer dit echt zo zal zijn zal je bakken met geld kunnen verdienen. Meer weten over plan-B? Bekijk deze video.

Wat houdt een refurbished toestel in?

Vorig article

Jouw bedrijventerrein beveiligen doe je aan de hand van deze drie tips!

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Geld