Gadgets

Deze gadgets en accessoires wil je allemaal gebruiken bij je Apple Watch

0
person in blue long sleeve shirt using smart watch

Heb je een Apple Watch? Het is een hartstikke handig en slim accessoire, waar je natuurlijk alles uit wilt halen. Om optimaal gebruik te maken van je Apple Watch, zijn er verschillende gadgets en accessoires die je erbij kunt gebruiken. Benieuwd welke opties er zijn? In dit artikel vertellen we er alles over!

Waarom Apple Watch accessoires?

Je vraagt je misschien af: ben ik er niet al gewoon met alleen mijn smartwatch? Natuurlijk kun je gewoon het horloge gebruiken, ook zonder extra gadgets. Zie het zo: de extra’s maken dat je ultiem gebruik kunt maken van het slimme horloge. Apple Watch accessoires zijn er in veel vormen te vinden: van een perfect bandje tot een snelle oplader. Ga mee met de moderne tijd en kies voor handige accessoires!

Smartwatchbandje

Een smartwatch kan natuurlijk niet zonder een smartwatchbandje. Het is slim om na te denken over het type bandje dat jij het meest geschikt vindt. Het ene bandje is namelijk het andere bandje niet. Ga je voor stijl en elegantie? Daar past een stalen smartwatchbandje bij, of juist een Milanees bandje. Maar wie de Apple Watch draagt bij het sporten, heeft weer baat bij een nylon of siliconen bandje. Op Smartwatchbanden.nl vind je een ruim assortiment – van klassiek design tot eigentijds ontwerp. Let ook nog op de kleur bijvoorbeeld, om tot de ideale look te komen. En hoe ziet de beste sluiting eruit voor jou? De een kiest voor eenvoud met klittenband, de ander wil een gesp voor een optimale afsluiting.

Oplader

Je moet je smartwatch regelmatig opladen. Het ligt er een beetje aan hoe intensief je ‘m gebruikt, maar je hebt sowieso iets aan een goede oplader. Denk aan een snelle oplader, die je smartwatch in no time oplaadt. Haal hiervoor een fast charge adapter in huis. Zo’n extra snelle oplader is ideaal als je geen tijd te verliezen hebt – bijvoorbeeld als je op het punt staat om naar je workout te vertrekken. 

Docking station

Met een dockingstation kun je tot wel vier apparaten tegelijkertijd opladen. Dát is pas handig, met name als je verschillende Apple producten in gebruik hebt. Stop er bijvoorbeeld niet alleen je smartwatch in, maar ook je Airpods en iPhone. Het scheelt ook nog eens gedoe met verschillende kabels. Nooit meer een kabeltje kwijt, of een rommelig bureau of nachtkastje. Zo’n docking station kent doorgaans een strak design, wat er mooi uitziet. Geen straf dus om daar tegenaan te kijken. Stijlvol en innovatief design komt hier perfect samen.

Screen protector

De laatste tip betreft bescherming. Hoewel een smartwatch behoorlijk sterk is, zit een ongeluk toch altijd in een klein hoekje. Het scherm kan beschadigen. En dat is hartstikke zonde! Je wilt je smartwatch immers zo lang mogelijk gebruiken. Een screen protector kan krassen of andere beschadigingen voorkomen. Voeg zo’n screen protector daarom zeker toe aan je schermpje, om je smartwatch nóg sterker te maken. Dit kan enkel een doorzichtig laagje voor op het scherm zijn, of juist een volledige harde case. Ga na wat in jouw situatie het best werkt. En geniet optimaal van jouw Apple Watch!

5G Samsung – wat is het en hoe werkt het?

Vorig article

Heeft elke auto een OBD?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets