Tech nieuws

Dit zijn de 5 beste sites voor motorliefhebbers

0

Het geluid, het voertuig, de kleding en het landschap. Allemaal onderdelen die motorrijden zo ongelooflijk mooi maken. Als motorliefhebber bereid je het motorseizoen dan ook graag goed voor. Wij hebben 5 motorsites uitgezocht die jou hierbij helpen. Omdat motorrijden nóg mooier, stoerder, intenser of avontuurlijker te maken.

1. Motorroutes.net

Ben je altijd op zoek naar de mooiste routes? Bijvoorbeeld voor een meerdaagse tocht of voor leuke dagtochten? Motorroutes.net verzamelt motorroutes uit Nederland. Van motorrijders voor motorrijders, kun je wel zeggen. Naast routes door heel Nederland, vind je hier ook alles wat met motorrijden te maken heeft. Reviews, hotspots en nieuws!

2. Moto.autodoc.nl

Sleutelen aan je motor? Het hoort erbij. Je wil tenslotte dat jouw motor elk ritje aan kan. Op de site autodoc.nl vind je alle motoronderdelen die je maar kunt bedenken. Van remblokken tot knipperlamponderdelen. En van dempers tot bougies. Selecteer het merk, het model en het motortype dat jij thuis hebt staan en zoek naar de onderdelen. Bestel de onderdelen online tegen de beste prijs en de beste garantie. En ga er thuis mee aan de slag!

3. Motorkledingcenter.nl

Wat trek je aan op je motor? De keuze hoeft niet per se reuze te zijn, maar wat je aantrekt moet wel passen bij wie je bent, passen bij je motor én je veilig van A naar B brengen. Zoek jouw nieuwste motorkleding online bij Motorkledingcenter.nl. En ben je klaar met rijden? Breid jouw motor-accessoires uit met een goede motorhoes. De dagen dat je ijzeren ros op stal blijft, is ‘ie goed beschermd tegen wind, regen én uv-stralen.

4. Pricewise.nl

Jij wil dat je motor goed is verzekerd. Tegen schade of tegen diefstal. Maar je wil natuurlijk niet te veel betalen. Je bewaart jouw geld liever voor een drankje op een terras tijdens een motortocht. Vergelijk daarom regelmatig motorverzekeringen bij Pricewise.nl. Zo weet jij direct of je te veel betaald en of je geld kunt besparen.

5. Nieuwsmotor.nl

Gebeurt er veel in de motorwereld? ‘Testmotor test USB-telefoonhouder”, “Eifel voert campagne tegen geluidsoverlast” en “MotoGP kampioenschap: Marquez wederom de sterkste”. Dit en nog veel meer lees je op Nieuwsmotor.nl. Zo blijf je makkelijk en overzichtelijk op de hoogte van al het motornieuws.

5 unieke telefoonhoesjes voor je Samsung Galaxy

Vorig article

Dit doe je tegen oververhitting van je telefoon

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws