Gadgets

De vijf populairste telefoons van 2022

0

Waarschijnlijk is er geen accessoire wat je vaker met je meeneemt dan je telefoon. Op onze telefoon kunnen we tegenwoordig alles doen: van zakelijke meetings tot het bellen en appen met je beste vrienden. We snappen dat je, om een telefoon van de beste kwaliteit te hebben, wilt weten wat voor telefoons eigenlijk de beste van het moment zijn. Daarom verzamelen we in dit artikel de populairste modellen van smartphones voor je, zodat de keuze voor een nieuwe smartphone hopelijk iets makkelijk wordt. Welke is jouw favoriet?

Samsung Galaxy S22 Ultra

Het nieuwe model van Samsung, de Galaxy S22 Ultra wordt over de hele wereld gehyped. En dat is niet zonder reden. Het model wordt door experts geroemd om zijn kwaliteit, en wordt zelfs ‘de beste note sinds jaren’ genoemd. In dit model vind je ook een S-pen, in de body van de telefoon. In de Galaxy S22 Ultra wordt alle nieuwe hardware gecombineerd om de telefoon het ultiem vernieuwde model te laten zijn. Daarnaast is ook de verbeterde camera van de Galaxy S21 Ultra gebruikt, met 108 megapixel. De Galaxy S22 Ultra shop je voor 849,-.

Xiaomi Redmi Note 9 pro

Degenen die liever niet veel geld kwijt zijn aan een smartphone, kunnen kijken naar goedkopere varianten op de populaire smartphone. Je hebt hier dan vaak niet de nieuwste features van de laatste tijd, maar waarschijnlijk doet de telefoon nog wel precies wat je ervan verwacht. Een echt budgetvriendelijk model is de Xiami Redmi Note 9 Pro, met een full-hd-lcd scherm, een snelle Snapdragon-processor en een camera met 64-megapixels.

iPhone 13

Het nieuwste model van Apple is de iPhone 13. Deze werd in september 2021 onthuld en zat vol met allemaal nieuwe technische snufjes die Apple aan haar nieuwste model had toegevoegd. Het product heeft een 6,1 display, en is perfect om op te internetten. Het model is voorzien van 5G en heeft een snellere A15 chip. Hij is verkrijgbaar vanaf een prijs van 909,- euro. Je kunt hem als los toestel aanschaffen of kopen met abonnement.

Google Pixel 6a

Hoewel Google op de Nederlandse markt nog niet volledig meedoet met de grote namen op het gebied van Smartphones, is daar wel verandering in gekomen toen Google de Pixel 6 en de Pixel 6 Pro ontwikkelde. Hierbij kwam een eigen chip, een nieuw en modern design en geavanceerde camera’s. In Nederland kun je de telefoons nog niet officieel op de markt kopen, maar ze zijn wel te verkrijgen wanneer je ze bijvoorbeeld in Amerika haalt. Dit model moet in 2022 nog op de markt verschijnen, maar wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Xiaomi Poco F4

Hoewel de Poco F4 niet hoog is in prijs, is hij dat relatief gezien wel in kwaliteit. Daarom wordt dit model ook wel gezien als een all-rounder met een goede prijs kwaliteitverhouding. Momenteel is alleen het F3 model op de markt, maar in 2022 zal ook het F4 model verschijnen. Het zou goed kunnen dat in de chip een Snapdragon 895 verwerkt is – een enorm snelle processor die veel goeds beloofd. Een echte telefoon voor iedereen die niet teveel poespas op zijn of haar toestel wil.

Dogecoin? Een grap of de toekomst

Vorig article

De voor- en nadelen van een sim only abonnement

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets