BlogsGadgets

Dit is het duurste horloge in 2019

0

Vandaag de dag is een horloge veel meer dan een hulpmiddel om de tijd aan te geven. Het is een waar statussymbool, item om te verzamelen of mode accessoire. De digitale smartwatches kunnen trouwens veel meer dan alleen maar de tijd aangeven. Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan met een horloge. We bespreken graag de duurste horloges in 2019 met je. Laten we snel van start gaan.

De Patek Philippe, Single-Button Chronograph uit het jaar 1928 ter waarde van 3.6 miljoen

De makers van dit dure horloge komen uit Polen en Frankrijk. Ze maken horloges van de hoogste kwaliteit. In dit horloge komen technieken naar voren uit het jaar 1928, net als het horloge zelf. Het is een vrij eenvoudig horloge, als we eerlijk zijn. Het is echter een horloge van een geweldige kwaliteit. Het is een goed bewaard exemplaar van wit goud.

Patek Philippe, Platinum World Time horloge uit het jaar 1939 ter waarde van 4 miljoen

Patek Philippe is eigenlijk altijd al populair geweest. We bedoelen hiermee, dat de horloges al sinds 1851 zeer populair zijn. Vele beroemdheden dragen de horloges. Bekende personen zijn Paus Pius IX, Koningin Victoria en andere wereldleiders. Het horloge is in 1939 gemaakt en het is zeer eenvoudig. Je ziet er de afdruk op van 41 steden, regio’s en landen. Ze staan op de buitenste rand. Het is de wereld welke je aan de binnenkant ziet. Het model heeft ook platina en is van een uitmuntende kwaliteit.

Louis Moinet, Meteoris ter waarde van 4.6 miljoen

De maker is een ware grootheid als het gaat om horloges. Hij verkoopt zijn horloges aan beroemdheden, als Thomas Jefferson, Napoleon Bonaparte en andere bekende mensen. Het is een zeer mooi horloge met vier tourbillon uurwerken. Je ziet er de Maan, Mars, Mercure en een asteroide op. Het is erg mooi om te zien.

Breguet & Fils, nummer 2667 Precision Stop-Watch ter waarde van 4.6 miljoen

Sinds de achttiende eeuw maakt hij horloges. Hij werkt voor Tsaren en grootheden. Ook heeft hij een horloge voor koning Louis XVI gemaakt en Napoleon Bonaparte. Het horloge is van platina en 18 karaat goud gemaakt. Het is een geweldig horloge om te zien. IN 1814 werd het voor 18.000 verkocht. Nu is het dus een veelvoud waard.

Patek Philippe, Calibre 89 ter waarde van 6 miljoen

Het horloge is een redelijk nieuw model wat ter gelegenheid van het 150 jarige bestaan van het merk werd ontworpen en gemaakt. Het is een zeer complex horloge. Het was ook het doel. Er zijn 18 kenmerken en twee kanten van het uurwerk. Er zit een sterrenkaart, chronometer, thermometer, maanfase indicator, kalender, zonsopkomst en ondergang indicator en nog veel meer in het horloge. Het is een zeer mooi horloge om te zien. Het heeft negen jaar gekost om er vier van te maken.

Breguet Grande Complication van Marie Antoinette ter waarde van 30 miljoen

Het horloge is een kopie van het oorspronkelijke horloge wat van 1782 tot 1827 is gemaakt. Ze hebben er 45 jaar over gedaan om het te maken. Nu is het mogelijk om het in slechts drie jaar te maken. Een ware tijdwinst. Het is een zeer gewild en geliefd horloge. Het vertaalt zich in de hoge prijs.

Drew pritchard vermogen, vrouw, wiki en alle feitjes

Vorig article

Een mobiel telefoonnummer zoeken: kan dat en hoe moet het?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs