Gadgets

De Grootste Online Electronica Sites van Nederland

0

Waar je vroeger echt nog een elektronicawinkel moest bezoeken om je kabels, batterijen of andere elektronische zaken te kunnen krijgen (ken je die oude reclames nog?), kun je dat tegenwoordig vanaf je bank bestellen en je hebt het zo in huis. Elektronicasites verschillen echter wel vaak van aanbod of hebben maar een beperkt assortiment, dus daarom zoek je natuurlijk altijd naar de grootste sites, waarbij.je van A tot Z terecht kunt voor je aankoop. In dit artikel vertellen we je meer over de grootste elektronicawebsites van Nederland, zodat je weet waar je heen moet.

Conrad elektronica

Conrad is online één van de grootste aanbieders van elektronica op het web. Je hebt hier keuze uit 750.000 producten op het gebied van gadgets, techniek en elektronica. Daarnaast biedt Conrad minimaal 2 jaar garantie. Goed nieuws: wanneer je voor 35 euro of meer bestelt, krijg je de levering er gratis bij. Conrad biedt je vaak de laagste prijs aan, en blijft zijn producten ook in prijs verlagen. Om precies te weten wanneer er een nieuw product in prijs verlaagd is, kun je op de hoogte gehouden worden via de nieuwsbrief.

Bigshopper

De naam van het bedrijf geeft het al een beetje weg: deze webshop is big. En als we big zeggen, dan ook écht big. Hier vind je welgeteld 2.512.348 producten, van 18.015 verschillende merken. Bij Bigshopper.nl kun je dus echt terecht voor alles wat je nodig hebt. Zeker voor elektronica moet je hier naartoe, want ze hebben tablets, iPads, computers, hoezen en andere elektronicagadgets.

Bol.com

Als we het hebben over een Nederlandse webshop met een reuze aanbod, dan moet dat Bol.com wel zijn. Je vindt daar je nieuwe Chanel parfum, maar ook elk boek wat je zoekt of van elektronica. Je vindt er vrijwel altijd wat je zoekt. Dat maakt ook dat Bol.com Nederland’s grootste retailer heeft: het heeft een vermogen van 950 miljoen!

Otto

Kende je de elektronicasite Otto al? Hier kun je alles vinden wat betreft beeld en geluid, computer en telefonie. Maar ook fotocamera’s, navigatie of elektronische accessoires zijn er te vinden. Super dus voor al je elektronica-benodigdheden! Maar dat is nog niet alles: het assortiment van Otto is zo breed dat je er ook terecht kunt voor sport, badmode of lingerie.

Wat zijn de beste draadloze oplader merken?

Vorig article

Glasvezel is duurzaam en nog meer redenen waarom jij het in huis wilt

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets