Tech nieuws

De belangrijkste specs van de iPhone 11 Pro Max

0

Apple heeft voor het eerst een smartphone uitgebracht met de naam Pro: de iPhone 11 Pro. En daar hebben ze ook meteen een grote variant van uitgebracht, de iPhone 11 Pro Max. Het toestel is bedoeld om alle aspecten van het werkende leven te kunnen ondersteunen, vandaar de naam Pro. Maakt het toestel dit ook waar?

Groot scherm, grootse prestaties

Met een 6,5 inch scherm is de iPhone 11 Pro Max een ware gigant, hierop kun je met gemak meerdere taken naast elkaar uitvoeren. En de chip die gebruikt is, zorgt ervoor dat dat ook nog eens naadloos gaat. Als je dus onderweg nog even wat werk moet doen, kan dat prima.

Als je onderweg bent, wil je dat de batterij het ook volhoudt. Je wil je toestel tenslotte niet steeds op moeten laden. De nieuwe iPhone 11 Pro Max is ontworpen om een hele (werk)dag mee te gaan. De accuduur is maar liefst 5 uur langer dan die van zijn voorganger, de iPhone Xs Max. Vijf uur, dat is meer dan een halve werkdag voor velen! Dit betekent tot 31 uur bellen, of 22 uur surfen.

Het OLED scherm is helder, de kleuren zijn realistisch en zwart is écht zwart. De helderheid van het scherm kan zo hoog worden gezet dat je zelfs goed beeld hebt in fel (zon)licht. Let wel op dat je toestel niet oververhit raakt bij gebruik in de zon!

De camera

Bijna de gehele aankondiging door Apple van de nieuwe iPhones draaide om één ding: de camera. Daarin blinkt de iPhone 11 Pro Max dan ook echt uit. Mocht je nu denken, wat heb ik daar in mijn werk aan? Steeds vaker knippen we onderweg even een foto. Van een mooie locatie, een presentatie, of iets wat je gewoonweg met je collega’s wil delen. En je telefoon gebruik je vast ook wel eens privé, toch?

De iPhone 11 Pro Max is dan ook voorzien van drie lenzen achterop: een zoomlens voor het vastleggen van details, een normale lens en een groothoeklens voor de momenten dat je onderwerp eigenlijk net niet op de foto past. Dus of je nu een landschap, een groep mensen of een detail vast wil leggen, hij kan het allemaal.

Daarnaast zorgt nachtmodus voor betere foto’s bij weinig licht en zorgt de nieuwe hardware ervoor dat het toestel, zonder dat jij er iets voor hoeft te doen, meerdere foto’s neemt en deze samenvoegt tot één perfecte foto. Zelfs professionele fotografen zijn onder de indruk van de prestaties. En als het voor hen goed is, is de iPhone 11 Pro Max dat ook voor jou! Samen met het nieuwe besturingssysteem, iOS 13, kun je met dit toestel nog meer uit je (werk)dag halen.

Ultieme bereikbaarheid voor je klanten: zakelijke telefonie via internet

Vorig article

5 Populairste online bouwmarkten van het moment

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws