Gadgets

5 Populairste online bouwmarkten van het moment

0

Bezoek jij nog steeds de bouwmarkt in de buurt wanneer je nieuw gereedschap nodig hebt? Een goed idee, totdat je veel moet gaan aanschaffen en je niet door je rug wilt gaan omdat je zoveel kilo terug naar de auto moet slepen. Misschien is het dan toch slimmer om een online bouwmarkt te bezoeken, die al jouw benodigdheden gewoon bij je thuisbezorgd.

Hornbach

Hornbach staat vooral bekend om hun vaak nogal bizarre reclames. Toch is het wel één van de grootste projectbouwmarkten in Nederland met een grote en succesvolle online shop. Je kunt er terecht voor wooninspiratie en woontrends, maar ook voor gereedschap. Zelfs grote projecten kunnen daar prima behandeld worden: dan bezorgt Hornbach gewoon een pallet bij jou thuis. Wist je dat ze gekroond zijn tot de beste bouwmarkt webshop van 2019-2020?

Karwei

Bij karwei moet je zijn als je op zoek bent naar doe-het-zelf en tuinartikelen. Met 136 filialen in Nederland zou je zeggen dat er altijd een winkel in de buurt is waar je terecht kunt, maar hun webshop is ook groot genoeg om al je bouw-boodschappen op te kunnen doen. Of je nou komt voor een nieuwe hippe lamp of wil je betongaas kopen: je kunt er voor alles terecht.

Praxis

Praxis is net als zijn twee voorgangers een offline en online bouwmarkt, waar je terecht kunt voor verf, verlichting, laminaat, etcetera. Toch onderscheid Karwei zich door een aantal services aan te bieden die je niet bij de eerste de beste bouwmarkt verwacht. Zo kun je Airmiles sparen, gereedschap huren, online om koopadvies vragen en zelfs workshops volgen!

Person Holding Paint Roller On Wall

Gamma

Gamma heeft alle doe-het-zelf materialen voor iedereen die in zijn huis en tuin aan de slag wilt gaan. In de webshop staan meer dan 30.000 artikelen (!) en online kun je ook direct de voorraad bekijken van bouwmarkten in de buurt. Naast dat ze veel kortingen hebben, krijg je ook nog eens 5 euro shoptegoed wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Direct mooi meegenomen!

De bouwmarktshop

De bouwmarktshop heeft net als bovengenoemde bouwmarkt een webshop met alle materialen wat je van een bouwmarkt wenst, maar verschilt van de anderen omdat de bouwmarktshop geen offlinevestiging heeft. Dat betekent wel dat hun assortiment van A tot Z loopt en je er terecht kan voor vrijwel élke bouwklus.

De belangrijkste specs van de iPhone 11 Pro Max

Vorig article

DJ worden? Zo krijg je het voor elkaar

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets