Tech nieuws

Sluikreclame op de werkvloer: zo laat je een blijvende impressie achterlaten 

0

Wist je dat je tegenwoordig door middel van promotiemateriaal een blijvende impressie kunt achterlaten op de werkvloer? En dan niet alleen jullie eigen werkvloer. Maar juist de werkvloer van potentiële klanten. Hoe dat precies in zijn werking gaat vertellen we jou in deze blog. 

Wie denkt dat sluikreclame een negatief woord is, heeft het mis. Door te investeren in juiste reclame, kun je positief werken aan het imago van jouw bedrijf. Dat doe je niet door meuk te voorzien van een logo. Nee, dat doe je door producten uit te delen waar mensen echt iets aan hebben. Wij hebben ze voor jou een paar op een rijtje gezet.

Bedrukte muismatten 

Een muismat gebruikt iedereen. Maar gewoon zo’n suffe zwarte? Dat is verleden tijd door jullie prachtig bedrukte muismatten. Je kan tegenwoordig ook kiezen voor duurzame materialen. Denk bijvoorbeeld aan kurk of gerecycled polyester. Wil jij meer weten over muismatten bedrukt met logo? Dat kan hier. 

Koffiebekers 

Een mok to-go of een mok voor op werk. Koffiebekers die je maar één keer kunt gebruiken zijn volledig uit te tijd. En bij jullie op het werk weten jullie dat. Reden genoeg om het milieu een handje te helpen en te kiezen voor herbruikbare koffiebekers. 

Hervulbare waterfles 

Wat geldt voor koffiebekers geldt natuurlijk ook voor waterflessen. Door herbruikbare waterflessen te bedrukken met jullie logo, geven jullie eigenlijk een signaal af: drink allereerst genoeg water. Want water is gezond. Anderzijds is het ook belangrijk dat jullie denken aan het milieu. Dus hup, vul die waterfles nog een keer!

Duurzaam notitieboek 

Duurzame notitieboeken met daarop jullie logo of slogan is er in verschillende vormen en maten. Allereerst kun je denken aan een notitieboek van gerecycled papier. Maar er is tegenwoordig ook een notitieboek te bedrukken dat gemaakt is van een soort plastic. Hierdoor kun je alles wat je hebt geschreven ook weer gemakkelijk uitwissen. Met als resultaat dat je minder papier verbruikt. Dat klinkt toch als een perfect item voor promotiemateriaal?

Laptopstickers 

Tegenwoordig is het ook in om je laptop vol te hebben met stickers waar je iets mee hebt. Daarom is het goed om ook kwalitatief sterke stickers te hebben van jouw onderneming. Het is een ontzettend goedkope manier om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. En het deelt ook nog eens gemakkelijk uit. Ook perfect om bijvoorbeeld bij een beurs neer te leggen. Denk ook goed na over het ontwerp van de sticker. Een stickers waarover na is gedacht, wordt sneller gebruikt dan enkel en alleen een logo. 

Positieve sluikreclame

Ligt straks het bureau van jouw potentiële klant vol met items waar jullie logo op staat? Die kans is groot. Door deze producten uit te delen werk je dus enerzijds aan het imago van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan duurzame producten maar ook een stukje vrijgevigheid. Producten gebruiken met een merk is tegenwoordig meer dan gewoon. Sterker nog, als een potentiële klant past bij jouw merkverhaal en jouw missie. Dan is de kans groot dat (potentiële) klanten zich graag met jouw onderneming identificeren. 

Wil jij weten hoe sluikreclame werkt? Bekijk deze video eens!

Alles wat je moet weten over een heren smartwatch

Vorig article

Igor Alberts: bedrijven, vrouw, leeftijd & meer

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws