BlogsGeldTech nieuws

Igor Alberts: bedrijven, vrouw, leeftijd & meer

0

Wie regelmatig naar TV kijkt heeft Igor Alberts vast wel eens voorbij zien komen. Dit is een zakenman die echt bekend staat om zijn excentrieke leven. Van volledige pakken van Versace tot aan de meest dure auto’s, Igor Alberts is een man die het niet erg vindt om zijn welvaart te tonen aan de mensen om zich heen. Nu is het alleen wel zo dat we zien dat er nog altijd een hoop onduidelijk is over zijn leven. Zo weet lang niet iedereen wat voor soort bedrijven hij eigenlijk op zijn naam heeft staan. Wij vinden dat het tijd is dat hier verandering in komt. Om hiervoor te zorgen hebben we in dit artikel dé belangrijkste info over Igor Alberts voor jou op een rijtje gezet!

Wie is Igor – de koning van de Mondiale Multilevelmarketing

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wie is Igor Alberts vraag je je af? Zoals je wellicht wel weet is Igor Alberts een bekende Nederlandse zakenman. Hij is met name bekend geworden om zijn vorige baan binnen de bloemistsector. Hier heeft hij een hoop geld mee verdiend, maar dit vond hij nog niet genoeg. Dit is dan ook de reden dat hij heeft besloten om nieuwe bedrijven op te richten die met name draaien om het concept van de Mondiale Multilevelmarketing. Dit is een vrij controversieel concept waarbij mensen geld kunnen verdienen door mee te doen aan een soort marketing spel. Door dit concept te hanteren heeft hij veel geld verdiend zonder dat hij hier al te veel voor hoeft te doen. Het echte harde werk wordt namelijk door alle tussenpersonen gedaan.

Opkomst van The Success Factory company

Met zijn 55 jaar is Igor niet bepaald jong, al straalt hij wel uit dat hij meer dan genoeg energie heeft om nog volle bak aan de slag te gaan. Het is hem dan ook gelukt om in de Coronatijd het succesvolle bedrijf The Success Factory company te betreden. Igor en zijn vrouw zijn geen moment gestopt met werken en hebben de quarantaine gebruikt om hun team nog beter voor te bereiden. Het bedrijf Success Factory heeft ze een wereldwijd publiek van meer dan 100.000 in 3 dagen weten te bereiken. Success Factory is een netwerk marketing bedrijf met als doel de promotie van de nieuwste technologie binnen de MLM sector.

Igor is onlangs een nieuw project begonnen waarbij hij educatieve video’s maakt om iedereen die geïnteresseerd is in de marketingsector te informeren en te begeleiden. Dit maakt hem echt een van de grootste zakenmensen binnen de MLM-industrie. Op zijn persoonlijke website kan je nog veel meer informatie vinden over dit nieuwe project. Vanaf zijn website is het tevens mogelijk om je aan te melden voor één van de cursussen of livestreams als je dit graag eens wilt proberen.

De vriendin van Igor Alberts

Iedereen die Igor op TV heeft gezien zal het wel zijn opgevallen. De vriendin van Igor is veel jonger van Igor zelf. Zijn vriendin is namelijk pas 25 jaar oud. Ze komst van oorsprong uit Italië en is als een blok gevallen voor deze ondernemende man. In het begin liep het alleen niet zo hard van stapel. Ze heeft namelijk in meerdere interviews gezegd dat ze Igor een beetje eng vond. Maar na een aantal dates bleek de vonk toch over te slaan. Ze hebben laten weten dat ze een goede relatie hebben en dat het zeker niet om het geld te doen is. Wel is het een feit dat Igor het leuk vindt om dingen voor zijn vriendin Andreea te kopen. Op dit moment hebben ze meerdere kinderen en zijn ze vrij gelukkig.

Het vermogen van Igor

Het bovenstaande maakt al wel duidelijk dat Igor iemand is die een groot vermogen heeft weten te vergaren over de afgelopen paar jaar. Het Nederlandse echtpaar vieren sinds kort een nieuwe mijlpaal in hun carrière. Het is namelijk zo dat zij op dit moment een vermogen van ruim 135 miljoen euro bij elkaar hebben verdiend. Ze hebben een gemiddeld maandelijks inkomen van 2,6 miljoen euro. Onlangs bereikten zij zelfs 4 miljoen euro in één kalendermaand, iets wat lang niet iedereen kan zeggen. Dit vermogen heeft hij voor een groot gedeelte in zijn beleggingen zitten. Door deze beleggingen verdient hij dan ook steeds meer ieder jaar.

Overigens is Igor wel iemand die het leuk vindt om te laten zien hoeveel geld hij eigenlijk heeft. Dit is dan gelijk goed te zien aan de inrichting van zijn huis. In zijn huis heeft hij een muurschildering van de Sixtijnse Kapel laten maken. Daarnaast heeft hij zijn hele kelder omgetoverd tot een soort champagne proeverij. Op zijn Instagram plaats hij veel foto’s van de laatste aankopen die hij heeft gedaan. Hier maken onder andere auto’s, dure horloges en heel wat luxe cadeautjes voor zijn vrouw deel van uit. Sommige mensen vinden dat Igor overkomt als een patser, maar hier zit Igor niet echt mee. Hij blijft dan ook zijn rijkdom delen met de buitenwereld in een poging om anderen ook te inspireren hun dromen na te jagen.

Wil je nog meer te weten komen?

Dankzij de info uit dit artikel weet je de volgende keer dat je TV kijkt tenminste wel wat voor een soort persoon Igor Alberts eigenlijk is. Hoewel het volledig onduidelijk is of hij ook in de toekomst rijk zal blijven is het wel een feit dat hij een ondernemende geest heeft. Dit maakt hem dan ook een groot voorbeeld voor jonge jongens en meisjes die zelf ook graag rijk willen worden. Krijg jij niet genoeg van het laatste nieuws over bekende Nederlanders? En wil je nog veel meer leren over de vermogens van de top? Neem dan zeker even een kijkje bij de andere artikelen die er hier op de site te vinden zijn!

Lees ook eens:

Sluikreclame op de werkvloer: zo laat je een blijvende impressie achterlaten 

Vorig article

Manieren om snel geld te verdienen

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs