Handig

Kies jij ook voor de TTNL Managed Cloud?

0

Op dit moment zien we dat er een hoop bedrijven zijn die moeite hebben om de Cloud-infrastructuur binnen hun bedrijf op de juiste manier te regelen. Dit geldt voor zowel de kleine als de zeer grote ondernemingen. Dat is waar TTNL Managed Cloud zomaar een goede oplossing kan blijven te zijn. TTNL Managed Cloud is een Cloud computing-oplossing waarmee bedrijven hun Cloud beheer kunnen uitbesteden en zich kunnen concentreren op de zaken die er echt toe doen. In dit artikel laten wij je wat meer zien over de belangrijkste voordelen van de TTNL Managed Cloud!

Lagere kosten dan andere opties

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een TTNL Managed Cloud is het feit dat je in staat bent om eenvoudig een hoop geld te besparen. Door de totale Cloud beheer uit te besteden, hoeven bedrijven geen team van IT-professionals aan te nemen en op te leiden om hun Cloud infrastructuur te beheren. Daarnaast kunnen bedrijven besparen op hardware- en softwarekosten, omdat ze geen eigen infrastructuur hoeven aan te schaffen en te onderhouden. Mocht je net begonnen zijn met je onderneming dan is dit echt iets wat goed van pas kan komen.

Schaalbaarheid is eenvoudig mogelijk

TTNL Managed Cloud biedt schaalbaarheid, waardoor bedrijven gemakkelijk hun Cloud resources kunnen opschalen of verlagen aan de hand van wat ze willen bereiken met hun opslag. Dit betekent dat bedrijven hun Cloud-infrastructuur gemakkelijk kunnen aanpassen aan de eisen van hun bedrijf, zonder dat het nodig is om extra investeringen te doen in hun hardware of software. Op die manier beschik je altijd weer over een oplossing op maat. Wie wilt dat nu niet?

Optimale digitale beveiliging

Daar komt ook nog eens bij dat je middels TTNL Managed Cloud bent voorzien van de best mogelijke beveiligingsmaatregelen die er maar te vinden zijn. Dit maakt het mogelijk om de gegevens en infrastructuur van jouw bedrijf te beschermen. Hier moet je onder andere denken aan firewalls, inbraakdetectie- en preventiesystemen, evenals regelmatige beveiligingsupdates en patches. Daarmee hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens.

Betrouwbare prestaties 24/7

TTNL Managed Cloud is ontworpen om betrouwbare prestaties te bieden. Dit maakt het voor alle bedrijven mogelijk om zonder downtime of onderbrekingen toegang te krijgen tot hun gegevens en applicaties. De Cloud-infrastructuur wordt 24/7 gemonitord. Mocht er sprake zijn van technische problemen of van uitval dan wordt dit gelijk voor je verholpen. Op die manier weet je zeker dat je website tenminste wel op ieder moment van de dag werkt.

Al deze voordelen maken de TTNL Managed Cloud dé keuze om voor te kiezen. Hoewel het wel iets kost krijgt je hier gelijk een hoop voor terug. Je zou het dan ook zeker moeten zien als een investering die je maakt voor in jouw bedrijf. Niet voor niets dat het dé keuze van dit moment is op het gebied van Cloud beheer!

Een aanrader voor in de keuken: een foodprocessor

Vorig article

Hoe maak je de beste natuurfoto’s?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Handig