Tech nieuws

Hoe een Huawei-laptop te kiezen: 7 zeer belangrijke functies

0

Het aanschaffen van een nieuwe laptop kan een lastig proces zijn. Het is soms moeilijk om te weten welke draagbare laptop geschikt is voor uw behoeften met verschillende details en functies. In dit artikel zullen we vijf belangrijke factoren bekijken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw volgende laptop, en we hopen dat ze het proces een stuk eenvoudiger zullen maken.

Neem de juiste beslissing: 

Het grote voordeel van een laptop ten opzichte van een desktopcomputer is dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. We gaan dus eerst kijken naar het gemak en welke Huawei laptop het perfecte toestel voor jou kan zijn.

Maak licht: 

Het is niet verrassend dat veel van de stress naar beneden gaat. Het is duidelijk dat hoe lichter de laptop, hoe gemakkelijker hij te dragen is. Om die reden is het hele MateBook-assortiment ontworpen om zo helder mogelijk te zijn, zelfs de grotere MateBook D 15 met een gewicht van slechts 1,53 kg. Maar als je meer licht wilt, zijn de MateBook 13 van 1,3 kg en de MateBook X Pro van 1,33 kg goede opties.

Liever klein formaat: 

Maar gewicht is niet de enige overweging als het gaat om gewichtsverlies. Afhankelijk van hoe groot de rugzak of tas is die je gebruikt om een ​​draagbare computer mee te nemen, kan het formaat ook een rol spelen. Dit is waar modellen met een kleine show echte waarde bieden. Zowel de Huawei MateBook 13 als 14 bevatten een breed scala aan functionele items, respectievelijk slechts 28,6 cm x 21,1 cm en 30,75 cm x 22,38 cm (breedte x diepte).

Meer informatie over Huawei-laptops. 

Een display om te onthouden: 

De grootte van uw volgende draagbare computer zal een enorme impact hebben op het volgende onderdeel dat we zullen behandelen: het beeldscherm. We zullen uitleggen wat een goed beeldscherm is en hoe deze informatie u kan helpen bij het kiezen van de juiste draagbare computer.

Ga groter: 

Zoals we hebben gezien, kan de grootte het portret beïnvloeden, maar de meesten van ons willen het grootste scherm dat we kunnen vinden om te genieten van de meest meeslepende visuele ervaring. Met dit in gedachten zal de Huawei MateBook D 15 ongetwijfeld bij je passen met zijn grote 15,6-inch display.

De perfecte verhouding: 

Grootte is echter niet de enige factor om te overwegen als het gaat om onderdompeling. De belangrijkste factor die vaak over het hoofd wordt gezien, is de schermgrootte en body. Simpel gezegd, de grootte van het scherm of scherm wordt vergeleken met de rest van het lichaam. Daarom, hoe hoger de waarde, hoe kleiner de rand rond het scherm. Een kleine rand maakt de hele organisatie meer samenhangend en maakt het scherm breder, waardoor het gevoel van onderdompeling aanzienlijk wordt verbeterd. Het hele MateBook-systeem omvat het Huawei FullView Display, onze weergaveterm met de hoogst gewaardeerde body en afbeelding. De Huawei MateBook D 14 heeft bijvoorbeeld een schermgrootte van 84%.

Beter kijken: 

Als je eenmaal hebt besloten wat de grootte en het gewicht van je scherm zijn, is aanpassen het volgende waar je aan moet denken. Dit betekent het aantal pixels of punten per kleur dat wordt weergegeven. Het display kan laten zien of het display extra pixels heeft, d.w.z. aanpassingshoogte, extra details en inhoud.

De onmisbare digitale vaardigheden van 2022 op een rijtje

Vorig article

Tips om de start van jouw bedrijf te financieren

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws