Tech nieuws

Drie situaties waarbij het huren van IT apparatuur de juiste keuze is

0

IT verhuur is het afgelopen jaar erg populair geworden. Niet gek om te denken dat veel werkgevers voor hun werknemers een ideale thuiswerk situatie moeten creëren. Maar er zijn meerdere situaties waarin het huren van IT apparatuur de juiste oplossing is. Wil je weten wanneer? Dat vertellen we je in dit artikel. Als bedrijf kan je dit veel geld besparen, maar het zorgt daarnaast voor vele andere voordelen.

  1. Thuiswerken en IT huren

We worden al een jaar gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit was in het begin van de crisis best even schakelen voor de werkgevers van grote kantoorbanen. Want hoe zorgden ze ervoor dat hun werknemers ook thuis over de juiste IT apparatuur beschikten? Het huren van IT apparatuur werd hierbij steeds populairder.

Dit zorgde,naast dat de werknemers weer snel online waren, voor een betere ecologische footprint. Ecologische footprint zul je denken? Omdat er bij huur van IT vaak circulaire apparatuur wordt gekozen, krijgt IT apparatuur een tweede leven.

  1. IT apparaten huren voor beurzen

Maar ook voor de coronacrisis werd IT apparatuur al vaker gehuurd, namelijk op beurzen. Deze duren namelijk vaak maar enkele dagen. Toch wil je hier als bedrijf opvallen, omdat er veel potentiële partners en/of klanten aanwezig zijn. Door IT apparatuur te huren, kom je goed voor de dag, zonder dat je veel geld hoeft te investeren in apparatuur die je alleen op de beurs gebruikt. Zo kun je een iPad huren waarop bezoekers meer informatie kunnen vinden of zich kunnen inschrijven. Maar ook worden er veel VR brillen gehuurd. Met een VR bril kun je bezoekers in een andere wereld laten leven. Zo neem je ze mee naar jouw bedrijf of beleving op afstand.

  1. Tijdelijke werknemers voorzien van IT apparatuur

Maak jij vaker gebruik van tijdelijke werknemers, omdat je bijvoorbeeld in een seizoensgebonden business zit of werknemers voor een speciaal event nodig hebt? Ook dan is het huren van IT een goede oplossing. Tijdelijke werknemers, hebben namelijk eigen apparatuur nodig. Voor het aanschaffen van deze apparatuur is vaak geen geld. Daarnaast is het onnodig. Het huren van apparatuur is dan ook een goede oplossing. Zo kun je een iPhone huren, waarmee een tijdelijke werknemer zijn of haar werkzaamheden goed kan uitvoeren.

In welke situatie je IT apparatuur ook zult inzetten, het is goed om te overwegen om IT apparatuur te huren. Deze kun je vaak al geheel laten installeren in de gewenste instellingen en met gewenste programma’s. Zo kun jij direct aan de slag!

De beste geschenken voor gadgetfans

Vorig article

De Remote Revolution

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws