Gadgets

De beste geschenken voor gadgetfans

0

Gadgets zijn altijd een leuk geschenkje. Ze zijn origineel, handig en verrassend. Misschien heb jij ook wel een vriend of vriendin die regelmatig hebbedingetjes bovenhaalt en daarmee een glimlach op je gezicht tovert. Hoe kan je hem of haar beter verrassen met een nieuw gadget. Deze hoeft niet altijd elektronisch of duur te zijn. Want dat is net het kenmerk van een gadget. Je kan zelf kiezen hoeveel geld je eraan spendeert. Het zal niets afdoen van de originaliteit van je geschenk. Wij hebben enkele trendy gadgets voor jou opgezocht. 

Een grinder om wiet te vermalen 

Weet je dat je vriend af en toe een joint rookt dan zal je hem of haar zeker blij maken met een grinder. Een grinder om wiet te vermalen hoeft geen saai stuk te zijn. In de gids voor grinders staan verschillende soorten zoals een grinder die zo uit de film van Star Wars lijkt te komen of een andere in de vorm van een doodshoofd. Er zijn eenvoudige grinders met twee onderdelen en meer gesofisticeerde exemplaren met drie of vier kamers. Ook de materialen verschillen. Neem de tijd om de gids even door te nemen voor je bestelt. Een gadget moet er immers niet alleen leuk uitzien, hij moet ook functioneel zijn. 

Magnetron sloffen houden je voeten warm 

Regelmatig last van koude voeten? Dan ben je niet alleen. De vele zittende beroepen zijn niet bevorderlijk voor de bloeddoorstroming zodat we tijdens de wintermaanden wel eens op de bank zitten met verkleumde voeten. Is jouw vriend ook zo’n koukleum die er regelmatig over klaagt. Kies dan voor een paar magnetron sloffen. Deze pantoffels stop je 90 seconden in de magnetron. Daarna houden ze je voeten urenlang warm. De sloffen zijn gemaakt uit een speciale fleece die veilig is voor de microgolfoven.  

Nostalgie met de klassieke Game & Watch van Nintendo 

Ter gelegenheid van de 35e verjaardag van Super Mario Bros lanceert Nintendo Game & Watch. Game & Watch was de allereerste draagbare gameconsole van Nintendo. Hij werd gemaakt in 1980 in Japan. Op deze console speel je Super Mario Bros, Super Mario Bros: The Lost Levels en Ball. Ook staat er een digitale klok op. Ze zijn al te koop op Amazon vanaf 31,61 euro, een prikje voor een product van Nintendo maar daarom ook erg gegeerd. 

Geen krassen op je LP’s maar toch een platenspeler 

Vinyl blijft hot. Dj’s leggen nog steeds een LP op een draaitafel. Geen probleem als je de draaitafel goed kan bedienen maar wie geen professional is, heeft soms schrik om de LP of de draaitafel te beschadigen door zijn onhandigheid. Geen gedoe meer met de Sony PS-LX310BT want deze platenspeler is helemaal geautomatiseerd. Het enige wat je hoeft te doen is hem via Bluetooth aansluiten op een luidspreker naar keuze en een LP op de plaat leggen. De audio is van zeer goede kwaliteit maar dit is geen goedkoop geschenk. De prijs is 224 euro. 

Met bovenstaande gadgets kan je zeker scoren. Kies je een grinder, neem dan even de gids door zodat je zeker een gebruiksvriendelijk gadget kiest. 

Goedkoper en duurzaam wonen? Met isolatieglas lukt het!

Vorig article

Drie situaties waarbij het huren van IT apparatuur de juiste keuze is

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets