BlogsGadgets

Open (je) ogen met deze zonnebril

0

Over het algemeen koop ik spullen omdat ik ze mooi vind en graag wil hebben. Zelden met een achterliggende reden, in ieder geval niet een reden zoals voor de vette zonnebrillen van GROWN. De zonnebrillen, die gebaseerd lijken op de succesvolle wayfarer van Ray-Ban, open namelijk ogen. Letterlijk. Voor elk aangeschaft exemplaar betaalt GROWN een zicht-herstellende operatie, of oogcontrole voor 12 kinderen.

Nu koop ik over het algemeen goedkope zonnebrillen aangezien ik er altijd op ga zitten, tegen dingen aanbeuk als ik hem ‘Henkjan Smits Stylo’ in mijn haar heb of overboord laat vallen. Maar deze moet ik misschien toch maar eens overwegen. Het helpt natuurlijk ook dat deze jongens van bamboe en dumu hout gemaakt worden; hoe vet.

Kopen (vanaf 145 dollar) en meer lezen over de sociale betrokkenheid van GROWN kan in de shop.

Tips voor het vinden van de juiste motorverzekering

Vorig article

Duurzame keuzes maken in jouw start-up? Zo doe je dat!

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs