Handig

Goedkoper en duurzaam wonen? Met isolatieglas lukt het!

0

Iedereen wil graag een stijlvolle woning waar we ons thuis en prettig in voelen. We geven geld uit aan leuke aankleding, gordijnen, meubels en een likje verf hier en daar. Maar dat is lang niet het enige wat ons thuis laat voelen. Je echt lekker voelen in huis betekent ook een fijn leefklimaat. Met een fijn leefklimaat bedoelen we geen vervelende tocht in huis, gezonde frisse lucht en natuurlijk niet te koud in huis. Het klinkt logisch maar het wordt vaak vergeten. Gelukkig is er een oplossing: isoleren met dubbel glas. We leggen graag uit wat de voordelen zijn en hoe je goedkoop kan isoleren. We zijn en blijven Nederlanders, we houden nou eenmaal van korting, geld terug en subsidie.

De voordelen van dubbelglas

Minder tocht in huis is goed te voorkomen met behulp van goed isolerend glas. Het beste glas op de markt is hoog rendement glas. Dit is dubbelglas met een metaalcoating en de spouw, de ruimte tussen de twee glasbladen, is gevuld met argon gas. Dit zorgt voor een betere isolatie. Het laat minder kou door en houdt de warmte binnenshuis. Dit scheelt dan weer stookkosten wat direct invloed heeft op de energierekening. Last but not least stijgt de waarde van uw woning. Al deze voordelen laten je pas echt fijn thuis voelen. Wat ook goed is om te weten, is dat je dubbel glas kan combineren met veiligheidsglas, figuurglas maar ook een ventilatierooster. Dat zorgt voor constante gezonde frisse lucht in huis.

Subsidie op HR++ dubbel glas

Dubbelglas is een investering, maar het verdient zich dubbel en dwars terug. Niet alleen daalt de energierekening, je kunt ook subsidie krijgen op HR++ dubbel glas. Voldoe je aan alle voorwaarden en voer je twee isolatiemaatregelen uit, dan kan je tot wel 35 euro subsidie krijgen per vierkante meter HR++ glas. Hiervoor moet je wel minimaal 10 vierkante meter dubbel glas laten plaatsen.

Ben jij overtuigd? Laat dan een glaszetter langskomen. Zij kunnen je advies geven welk type dubbel glas het beste in uw kozijnen past en het meest isolerende effect heeft. De glaszetter meet het glas in zodat het glas precies past en plaatst het daarna vakkundig in uw kozijn.

 

Wat is het voordeel van een VPN?

Vorig article

De beste geschenken voor gadgetfans

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Handig