BlogsGeld

De bedrijven en het vermogen van Gert Verhulst

0
De bedrijven en het vermogen van Gert Verhulst

In dit artikel gaan we dieper in op de ondernemingen die Gert Verhulst heeft en over hoeveel vermogen deze succesvolle zakenman beschikt.

Wie is Gert Verhulst

Gert Verhulst is een bekende Belgische ondernemer en mediapersoonlijkheid. Hij is vooral bekend als de medeoprichter van Studio 100, een entertainmentbedrijf dat verantwoordelijk is voor populaire kindershows zoals Samson en Gert, Kabouter Plop en Mega Mindy. Gert Verhulst is geboren op 24 januari 1968 in Berchem, België.

Gert Verhulst heeft een nogal hobbelige weg naar zijn huidige stabiele relatie gehad. Verhulst heeft 2 kinderen: Viktor en Marie. Viktor en Marie heeft Gert samen met zijn ex Valérie Cailliau. Echter ging deze relatie na zeventien jaar uit vanwege een opmerkelijke reden, namelijk paperazzifoto’s.

Gert zou zijn vrouw verlaten hebben voor K3-meisje, Karen Damen. Over de tijd samen met Karen is Gert echter niet blij mee. Hij noemt het zelf ‘’Een mislukking die ik voor de rest van mijn leven meedraag’’.

De breuk en daarop volgende relatie met Karen was een heftige periode, die hem bijna op de rand van inzinking bracht.

Samenvatting Gert Verhulst:

BekendheidWe kennen hem natuurlijk allemaal van de meesterlijke kinderserie Samson & Gert uit de jaren negentig.
Bedrijven van Gert VerhulstGert Verhulst is natuurlijk bekend van Studio 100, maar hij heeft meer bedrijven. Zoals het Productiebedrijf Het Gebroken Zwaard. Daarnaast is hij eigenaar van verschillende hotels en restaurants. Ook heeft hij het Plopsa Hotel opgericht.
Gert Verhulst vermogenZijn vermogen wordt geschat op ongeveer 130 miljoen euro.

Wat voor ondernemingen heeft Gert Verhulst gestart?

Gert Verhulst heeft een indrukwekkende carrière als ondernemer. Naast Studio 100 heeft hij ook andere succesvolle ondernemingen opgezet. In 1997 richtte hij “Het Gebroken Zwaard” op, een productiebedrijf dat films en televisieprogramma’s produceert. Daarnaast heeft hij verschillende restaurants en hotels geopend, waaronder het bekende Plopsa Hotel.

Het Plopsa Hotel is een accommodatie die deel uitmaakt van de Plopsa Group, een Belgisch amusementsbedrijf dat bekend staat om zijn pretparken en entertainmentshows met populaire kinderfiguren zoals Kabouter Plop en Samson & Gert.

Het Plopsa Hotel is gelegen bij een van hun pretparken, zoals Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne of Plopsa Indoor Hasselt.

Het hotel biedt overnachtingsmogelijkheden en is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen, waarbij het thema van de Plopsa-figuren in het hele hotel wordt geïntegreerd om een leuke en betoverende ervaring te bieden voor jonge gasten. Het is een populaire keuze voor gezinnen die een bezoek brengen aan de Plopsa-parken in België.

Televisie Carrière

Naast zijn ondernemersactiviteiten heeft Gert Verhulst ook een succesvolle televisie carrière. Samen met zijn hond Samson was hij jarenlang te zien in de populaire kindershow “Samson en Gert“. Het programma werd een enorm succes en maakte Gert Verhulst een bekend gezicht in Vlaanderen en Nederland. Naast “Samson en Gert” heeft hij ook meegewerkt aan andere televisieprogramma’s, zoals “K3 zoekt K3” en “Gert Late Night”.

Het vermogen van Gert Verhulst

Met al deze succesvolle ondernemingen en televisie carrière heeft Gert Verhulst een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Volgens verschillende bronnen wordt zijn vermogen geschat op ongeveer 130 miljoen euro.

Dit enorme vermogen is voornamelijk te danken aan het succes van Studio 100 en de bijbehorende merchandising en live shows. Daarnaast heeft hij ook flink verdiend aan zijn televisieoptredens en andere zakelijke activiteiten.

Luxe villa in Saint-Tropez

Gert heeft bijvoorbeeld een luxe villa in Saint-Tropez gekocht. Deze villa is voorzien van alle luxe die je maar zou willen hebben. De tuin van 2 duizend vierkante meter is enorm. Als Gert zelf niet aan het vakantie vieren is, dan kun je zijn villa huren voor een klein bedrag. Namelijk 28.500 euro per week! Nog even sparen dus voor je vakantie.

Conclusie

Gert Verhulst is een veelzijdige ondernemer en mediapersoonlijkheid. Met zijn succesvolle ondernemingen en televisie carrière heeft hij een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Zijn bijdrage aan de entertainmentindustrie, zowel op televisie als in de theaterwereld, heeft hem geliefd gemaakt bij jong en oud. Gert Verhulst blijft zichzelf uitdagen en nieuwe projecten starten, wat zijn succesvolle carrière voortzet.

Lees verder:

Hoe houd je je woning insectvrij tijdens de warme maanden?

Vorig article

Mag je op kunstgras voetballen met vorst?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs