BlogsGeld

Drew pritchard vermogen, vrouw, wiki en alle feitjes

0

Drew Pritchard is geboren in 1970. Hij is de ster van een antiekshow met de naam Quest TV, Salvage Hunters. Hij is een ware antiekexpert met een oog om de diamantjes eruit te pikken. Drew is ook goed in de restauratie en het inkopen en verkopen van antiek. Hij wordt ook wel The Real LoveJoy genoemd. Hij is geboren in Conwy in Wales, Engeland. Hij groeide op in een arbeidersklasse gezin. Zijn vader was een liefhebber van motoren en auto’s. Drew ontwikkelde hierdoor een liefde voor restauratie. Nu woont hij in Llandudno in Wales. Hij runt er een antiekwinkel met zijn kinderen en een heel team. Hij was getrouwd met Rebecca Pritchard. Ze zijn in 2017 gescheiden. Ondanks dat zijn ze nog goed vrienden en ook collega’s.

Zijn vroege jeugd en opleiding

Hij groeide op in Conwy en ging daar ook naar school. Het restaureren werd zijn grote passie. Hij ging daarom ook oldtimers en motoren opknappen voor zijn vader. Hij was een ware restaurateur en redder. Hij speurde op zijn achttiende al het platteland af om zaken mee te nemen welke anderen weg gooiden.

Wat is hij waard? In euro’s?

Natuurlijk is het interessant om te weten wat iemand waar dis. Hij is een populaire reality television star. Hij heeft ook een antiekwinkel en daarnaast een antiek- en restauratiebedrijf. DP Classics is daarnaast nog een bedrijf van hem wat oldtimers opknapt. Hij runt het met een vriend. Het is niet duidelijk hoe we dit kunnen vertalen naar euro’s. Hij is een interessante man!

Lees ook:

John de Mol: Vermogen, Vrouw en meer in 2021

Vorig article

Dit is het duurste horloge in 2019

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs