Blogs

Werkkleding voor de juiste uitstraling

0
Polo bedrukken

Werkkleding moet er natuurlijk goed uitzien, het moet comfortabel zitten en het moet voldoen aan eventuele veiligheidseisen. Als werkgever wil je je werknemers in een zo’n leuk mogelijke werkoutfit laten werken. Het staat netjes voor alle klanten, het geeft een samenhorigheidsgevoel en zorgt voor de juiste uitstraling van een bedrijf. Bedrukte shirts of polo’s zijn een goed startpunt om een leuke werkoutfit samen te stellen. Met een eenvoudige polo met opdruk laat je werknemers een goede uitstraling hebben. Stel je laat een collega naar een klus gaan in eigen kleding. De werknemer draagt een shirt met vlekken en een gescheurde broek. Als bedrijf zijnde geeft dit niet de uitstraling van vakmanschap. Met een bedrijfsshirt en een broek met logo van het bedrijf scoor je een stuk beter!

Bedrukte shirts en polo’s

De bedrukking en de kleuren van de kleding zijn van groot belang. Zorg daarom voor overeenkomsten met de huisstijl van het bedrijf. Zo geef je aan klanten de juiste indruk en zie je gelijk dat de paarse shirts bij bedrijf A horen en de blauwe shirts bij bedrijf B. De opdruk kan op verschillende manieren gedrukt worden. Zo kan een polo of shirt bedrukt worden door middel van zeefdruk of transferdruk. Beide manieren zijn niet te duur, en zorgen voor een optimaal resultaat. Ook gaan de opdrukken lang mee! De opdruk kan bestaan uit een logo of een tekst, aansluitend aan de huisstijl van het bedrijf. Een shirt met opdruk zorgt voor een nette werkoutfit en voor vakmanschap-uitstraling!

Samenhorigheid en vakmanschap in een

Met bedrukte werkoutfits zorgt het bedrijf voor de juiste uitstraling van de werknemers. Bij de werknemers zorgen de bedrukte polo’s voor een samenhorigheidsgevoel. Samen sta je voor het bedrijf en samen klaren we de klus. Denk wel goed na over de plaatsing van het logo en dat op ieder kledingstuk de plaatsing hetzelfde is. Wat ook handig is om te onthouden, is dat sommige shirts in de winter heel lekker zitten, maar als het in de zomer te warm wordt, is het niet meer zo fijn. Je kunt natuurlijk twee soorten shirts of polo’s laten bedrukken, maar de simpele katoenen T-shirts doen het goed in zowel de zomer als de winter.

Waarom het heel verstandig (en veilig) is om gebruik te maken van een VPN verbinding

Vorig article

Nu investeren in crypto’s, heeft dat nog zin?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs