Tech nieuws

R Teed schreef een boek over Bitcoin, Top 5 beste boeken over crypto

0

Nu Bitcoin populairder wordt, zijn mensen op zoek naar informatie over hoe te beginnen. R Teed schreef een boek over Bitcoin dat een van de beste bronnen is die er zijn. Het boek behandelt alles van de geschiedenis van crypto tot hoe je Bitcoin kunt delven. Als je een uitgebreide bron over crypto zoekt, is dit het boek voor jou. Hier zijn vijf andere geweldige boeken over crypto die je alles leren wat je moet weten over deze opwindende nieuwe technologie.

R Teed en zijn boek over Bitcoin

R. Teed is de auteur van Bitcoin voor Beginners: Hoe geld te verdienen met cryptocurrencies. Het boek biedt een uitgebreide inleiding in de wereld van Bitcoin en andere digitale valuta’s. Het behandelt alles, van de geschiedenis van Bitcoin tot hoe je de munt kunt kopen en verkopen.

Het boek bevat ook een hoofdstuk over hoe je Bitcoin kunt gebruiken om online geld te verdienen. Bovendien geeft Teed de lezer een insidersblik op de wereld van de digitale financiën. Met zijn duidelijke en beknopte uitleg is Bitcoin voor Beginners de perfecte gids voor iedereen die geïnteresseerd is om in de wereld van de cryptocurrency aan de slag te gaan. Lees verder om te weten over beste crypto om te kopen!

Wat crypto is en hoe het werkt

Cryptocurrency, ook bekend als crypto, is een digitaal of virtueel activum dat ontworpen is om als ruilmiddel te werken. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onder controle staan van de overheid of van financiële instellingen. Bitcoin, de eerste en meest bekende cryptocurrency, werd in 2009 gecreëerd. Cryptocurrencies worden vaak verhandeld op gedecentraliseerde beurzen en kunnen ook gebruikt worden om goederen en diensten te kopen. Hoe werken cryptocurrencies? Cryptocurrencies zijn gebaseerd op blockchain technologie, een gedecentraliseerd grootboek dat transacties over een wereldwijd netwerk van computers registreert.

Het systeem is veilig en transparant, want alle transacties worden op de blockchain vastgelegd en kunnen niet met terugwerkende kracht worden gewijzigd. Dit maakt cryptocurrency een aantrekkelijke optie voor wie een alternatief zoekt voor traditionele fiat valuta. Crypto is nog een relatief nieuwe technologie, en haar volledige potentieel moet nog gerealiseerd worden. Ze heeft echter al een grote invloed op de financiële wereld en staat op het punt de traditionele systemen in de komende jaren te blijven ontwrichten. Een crypto applicatie kan ook handig zijn om te gebruiken.

Top 5 boeken over crypto

Als je aan de slag wilt in de wereld van cryptocurrency, zul je wat moeten lezen. Met zoveel verschillende concepten en technische termen kan het moeilijk zijn om alles in je hoofd te vatten. Er zijn echter een aantal goede boeken die je op weg kunnen helpen. Hier zijn vijf van de beste:

  • “Cryptoassets: The Innovative Investor’s Guide to Bitcoin and Beyond” door Chris Burniske en Jack Tatar. Dit boek geeft een geweldige inleiding in de wereld van cryptocurrency, en legt de grondbeginselen op een gemakkelijk te begrijpen manier uit.
  • “Het tijdperk van Cryptocurrency: How Bitcoin and Digital Money Are Challenging the Global Economic Order” door Paul Vigna en Michael J. Casey. Dit boek gaat dieper in op de mogelijke implicaties van cryptocurrency, en bespreekt hoe het het bestaande financiële systeem overhoop zou kunnen halen.
  • “Blockchain Revolutie: How the Technology Behind Bitcoin Is Changing Money, Business, and the World” door Don Tapscott en Alex Tapscott. Dit boek verkent de technologie achter cryptocurrency, en gaat in op de werking van blockchain en de mogelijke toepassingen ervan.
  • “Mastering Bitcoin: Programmeren van de openBlockchain” door Andreas Antonopoulos. Dit boek is meer technisch van aard en geeft een gedetailleerde gids over de werking van Bitcoin.
  • “De Bitcoin-standaard: The Decentralized Alternative to Central Banking” door Saifedean Ammous. Dit boek gaat over de economische argumenten voor Bitcoin, en legt uit waarom het uiteindelijk fiatvaluta zou kunnen vervangen.

Met zo veel verschillende boeken om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Deze vijf boeken geven je echter een solide basis om je begrip van de wereld van cryptocurrency op te bouwen.

Wat is een goede investeerder?

Vorig article

Alles over e-sports: gouden huwelijk tussen sport en tech

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws