Blogs

Introductie van de Smart Hashtag One

0

Je mag van het automerk smart altijd verwachten dat ze met bijzondere nieuwe modellen komen. Dat is ook het geval bij de nieuwste aanwinst van smart, de Smart Hashtag One. We vertellen je graag meer over deze auto, het ontwerp hiervan en de bijzondere eigenschappen die deze wagen heeft.

Het merk Smart

Het automerk smart werd opgericht in 1994. Je mag wel zeggen dat het een opmerkelijke geschiedenis heeft in de auto-industrie. Het komt namelijk voort uit een samenwerking tussen Daimler AG en het Zwitserse bedrijf Swatch, dat vooral bekend is van de horloges. Smart heeft zich tijdens haar bestaan altijd gericht op stedelijke mobiliteit en compacte voertuigen. Denk maar aan de eerste auto's die het merk heeft gemaakt, die vooral opvielen door het kleine formaat. Het merk is uiteindelijk vooral bekend geworden door de smart Fortwo, een compacte, sportieve auto die sinds 1998 overal te zien is. De kernwaarden van smart als automerk draaien erom dat auto's efficiënt moeten zijn, dat ze iets toevoegen aan de mobiliteit in een stad en dat ze innovatief zijn.

Het nieuwe model uitgelegd

De smart Hashtag One valt op door het eigentijdse ontwerp, alsmede het formaat, waarmee de auto een stuk groter is dan eerdere smart-modellen. Deze auto heeft strakke, slanke lijnen en een kenmerkende grille, waardoor de auto een zeer moderne look heeft. De auto is verkrijgbaar in een breed scala aan levendige kleuropties, waardoor je er helemaal je eigen draai aan kan geven.

Aandrijfopties en Interieur

De smart Hashtag One is verkrijgbaar met verschillende aandrijfopties, denk hierbij aan elektrisch en hybride. Zo maak je met deze auto een milieuvriendelijke keuze. Het interieur van deze wagen is slim ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Uiteraard is deze smart voorzien van geavanceerde technologische voorzieningen.

Doelgroep en Marktbehoefte

De smart Hashtag One richt zich op stadsbewoners die waarde hechten aan mobiliteit, efficiëntie en milieubewustzijn. Smart wil hiermee de behoeften vervullen van mensen die op zoek zijn naar een relatief compacte, stijlvolle en milieuvriendelijke auto. Ideaal geschikt om in de stad te gebruiken, maar natuurlijk ook prima voor meer avontuurlijke ritjes.

De Belangrijkste Kenmerken

Technische Specificaties

Motorvermogen: 272 pk

Actieradius (indien elektrisch of hybride): 440 kilometer

Brandstofefficiëntie: De Smart Hashtag One maakt efficiënt gebruik van de geleverde energie.

Veiligheidsvoorzieningen: onder andere noodremstop, spoorassistent, verbeterde veiligheidsgordels en achteruitrijcamera.

Innovaties en Geavanceerde Functies

De smart Hashtag One is voorzien van innovaties die de rijervaring naar een hoger niveau tillen, zoals een geavanceerd veiligheidssysteem dat je waarschuwt als je de toegestane snelheid overschrijdt. Maar ook de verkeersbordherkenning, adaptieve cruise control en het grote infotainment scherm zijn extra's die de rit comfortabeler en veiliger maken. Uiteraard is deze auto er ook op gericht zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te zijn.

Outro

De smart Hashtag One belichaamt de kernwaarden van het smart-merk. Het biedt namelijk een innovatieve oplossing voor stedelijke mobiliteit en voldoet aan de behoeften van stadsbewoners. Het heeft een opvallend ontwerp, geavanceerde technologie en milieuvriendelijke aandrijfopties, die hier een waardevol nieuw model van maken.

Nieuw-Zeeland met kinderen: een onvergetelijk familie avontuur

Vorig article

Wat dekt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs