Blogs

Vergeet op deze items niet je bedrijfslogo te zetten

0
Vergeet op deze items niet je bedrijfslogo te zetten

Naamsbekendheid is voor je bedrijf zeer belangrijk. Zichtbaarheid van je merk vergroot je onder andere door een herkenbaar logo te gebruiken en dit logo regelmatig onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Het telkens zien van het logo van je bedrijf werkt door in het onderbewustzijn van je doelgroep. Vaak staan zij helemaal niet stil bij het feit dat ze naar jouw logo kijken, maar onbewust leren ze je bedrijf wel kennen. In het geval dat zij op zoek zijn naar het product of de dienst die jij met jouw bedrijf aanbiedt zullen zij je al kennen. En dan is de kans een stuk groter dat zij met jou in zee zullen gaan.

Bedrijfskleding

Een van de eerste zaken waar je zeker weten je bedrijfslogo op moet zetten is de bedrijfskleding die je medewerkers dragen. Deze kleding is constant zichtbaar tijdens de werkzaamheden die je medewerkers uitvoeren waardoor het dus één op één relatie heeft met wat jij aanbiedt met je merk. Denk ook aan zaken als een naambadge die je medewerkers eventueel dragen; hierop kun je ook je bedrijfslogo laten drukken. In ieder geval straalt bedrijfskleding met logo iets uit naar je doelgroep en is het ook zo dat het bijdraagt aan het teamgevoel van je medewerkers.

Kantoorbenodigdheden

Spullen die je op kantoor gebruikt zijn spullen die ook daadwerkelijk nut hebben en dus in de dagelijkse praktijk van pas komen. Denk aan pennen, muismatten of schrijfblokken. Dit zijn ideale spullen die je kunt bedrukken met het logo van je bedrijf. Het is eigenlijk letterlijk onderdeel van je huisstijl. Deze spullen heb je letterlijk zelf ‘in huis’ of je kunt ze gebruiken ter promotie richting klanten van jouw bedrijf.

Relatiegeschenken

Een andere mooie vorm van promotie van jouw product of dienst is het laten bedrukken van relatiegeschenken. Denk aan mokken, flessen wijn met glazen, keycords, powerbanks en usb sticks. Er is echt van alles te bedenken waar je jouw logo op kunt laten drukken. Dit soort producten zijn super leuk om aan relaties cadeau te doen. Niet alleen wordt dat gewaardeerd, je logo, naam en merk als geheel komen nog eens een keer extra naar voren. Een hele mooie manier om je bedrijf nog eens extra op de kaart te zetten bij de mensen die gebruik hebben gemaakt van jouw product of dienst.

Bedrijfsauto

Mogelijk rijd je zelf in een auto van de zaak of heb je zelfs meerdere auto’s van de zaak en rijden er medewerkers in een auto van de zaak. Dan is het aan te raden om ook deze auto’s van logo en huisstijl te voorzien. Zo zijn ze herkenbaar verbonden aan jouw bedrijf. Ga maar eens na waar een auto allemaal wel niet rijdt. Door een auto herkenbaar aan jouw bedrijf te verbinden door hem te voorzien van bedrijfslogo is het logo door heel Nederland en zelfs daar buiten te zien. Over het vergroten van merkbekendheid gesproken!

Zorg dus altijd dat je op bovenstaande zaken je bedrijfslogo hebt staan!

Gratis Netflix Gebruiken, mogelijk?

Vorig article

Deze celebrities snappen wat branding is: beroemdheden die ondernemen

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs