GeldInternet

Electronica kopen: op deze manier kun je besparen

0

De sale bij de meeste kledingwinkels is afgelopen maand van start gegaan. Kledingliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want ze kunnen hun favoriete aankopen doen, en er nog op besparen ook. Luxe! Jammer dat er zelden zo’n sale is in andere branches, zoals de elektronicawereld. Nu is er ook goed nieuws voor elektronicaliefhebbers: want met een paar tips valt er ook flink te besparen op heel veel elektronica. Is dat niet mooi?

Refurbished apparaten

Ben je al bekend met de term refurbished? Hiermee worden telefoons bedoeld die als het ware tussen nieuw en tweedehands inzitten. Het zijn tweedehands telefoons die door een telefoonaanbieder zijn gerepareerd, en je hebt vaak jarenlange garantie op je refurbished toestel. Het is een stuk goedkoper dan een nieuwe telefoon, maar het verschil in de kwaliteit is er vaak amper. En je loopt minder risico’s dan bij de aanschaf van een tweehands model.

Besparen op aankopen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet of een andere elektronisch apparaat, kun je het best eerst tweedehands websites zoals Marktplaats afspeuren. Daar vind je vaak mooie koopjes voor een zacht prijsje. Wil je liever geen tweedehands, dan moet je het op andere -slimme- manieren spelen.

Cashbacks

Heb je wel eens gebruik gemaakt van cashbacks? Dit is een soort korting, die je eerst zelf voorschiet en achteraf teruggestort krijgt. Er zijn verschillende cashback sites, waar je je online in kunt schrijven en zo de korting ontvangt. Je doet dus wel eerst de aankoop op een ‘normale’ manier, maar krijgt later van de cashback sites korting terug. Je schrijft je dus eerst in, bestelt bijvoorbeeld daarna Elektronicaonderdelen bij Elektrobode.nl. Met cashbacks kun je flink besparen, maar ze zijn nog niet zo populair als andere kortingscodesites. Wat ons op het volgende punt brengt:

Kortingscodesites

Naast de aanbiedingen die er vaak rond Black Friday of andere sale-dagen zijn, zijn er ook veel sites die het hele jaar door kortingscodes aanbieden. En die kortingscodes worden voor allerlei verschillende sites aangeboden, dus grote kans dat ook jouw elektronicasite erbij zit. Let er bij kortingscodes echter altijd wel op dat je de code juist overneemt. Sites nemen hun kortingscodes vaak heel nauw, dus een hoofdletter teveel of te weinig kan al zorgen voor een storing in de korting.

Dit is waarom een hoesje nog steeds belangrijk is

Vorig article

5 unieke telefoonhoesjes voor je Samsung Galaxy

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Geld