Tech nieuws

Alles wat je wilt weten over refurbished Iphones

0

Een refurbished iPhone is een tweedehands Iphone, die professioneel is gerepareerd en opgeknapt voordat het wordt verkocht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Iphone X refurbished en de Iphone 11 refurbished. Maar wat zijn de verschillende kwaliteiten van deze tweedehands Iphones? En wat zijn de voordelen van een refurbished Iphone? 

Voordelen

Er zijn meerdere belangrijke voordelen als het komt op het kopen van een refurbished Iphone. Ten eerste is het kopen van een refurbished iPhone een betaalbare manier om een Iphone aan te schaffen. Een Iphone zou anders misschien buiten je budget vallen. Aangezien refurbished Iphones professioneel zijn gerepareerd en opgeknapt, zijn ze vaak in goede staat en werken ze net zo goed als nieuwe Iphones. Bovendien geldt er vaak een garantie op een refurbished Iphone, zodat je geen zorgen hoeft te maken over opgelopen schade. Als je op zoek bent naar een betaalbare Iphone met goede prestaties, kan een refurbished Iphone een goede optie zijn. Een refurbished Iphone is dus een verantwoorde keuze sinds onze koopkracht zo erg afgenomen is dit jaar. Een ander voordeel dat het kopen van een refurbished Iphone met zich meebrengt, is dat het een positieve bijdrage levert aan het milieu. Door een tweedehands Iphone aan te schaffen, draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en het hergebruiken van bestaande materialen. 

Nadelen

Echter zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee moet houden als je een refurbished Iphone overweegt. Ten eerste is het belangrijk om te onthouden dat een refurbished Iphone tweedehands is, dus het kan soms kleine cosmetische beschadigingen omvatten. Deze kleine beschadigingen hebben geen invloed op de werking van de Iphone, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Ten tweede kan het soms moeilijk zijn om te bepalen wat voor soort reparaties zijn uitgevoerd op een refurbished Iphone, dus het is belangrijk om te zorgen dat je het toestel koopt van een betrouwbare bron.

Iphone X

De Iphone X is een telefoon van Apple die in 2017 werd uitgebracht. Het toestel werd bekend door het opvallende scherm met afgeronde hoeken, geen homeknop en de gezichtsherkenningstechnologie. Na de Iphone X zijn er vele meerdere modellen uitgebracht, maar toch blijft deze smartphone populair dankzij zijn goede presentaties. Het scherm is bijvoorbeeld voorzien van de True Tone-technologie. Dit houdt in dat het scherm automatisch aanpast aan het omgevingslicht. Hierdoor krijg je als gebruiker altijd een natuurgetrouw beeld te zien op je Iphone X. Daarnaast heeft deze Iphone een krachtige chip, twee lenzen en gezichtsherkenningstechnologie, genaamd Face ID.

Iphone 11

De Iphone 11 werd in 2019 uitgebracht en is ook een populair toestel van Apple. Het toestel biedt een aantal aantrekkelijke nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Voorbeelden hiervan zijn de verbeterde camera, de langere batterijduur en de stevige behuizing. Net als de Iphone X omvat het scherm van de Iphone 11 ook de True Tone-technologie en heeft het twee lenzen. Tot slot is de iPhone 11 ook voorzien van een lange batterijduur. Bovendien is de iPhone 11 voorzien van draadloos opladen, wat betekent dat je het toestel eenvoudig op kunt laden door het op een draadloos oplaadpunt te leggen.

Slaap je ’s nachts slecht? Hier zijn 6 dingen die je kunt doen!

Vorig article

SEO specialist aan het woord: Wil je in crisistijden hoger in Google ranken? 

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws