Tech nieuws

Alles wat je moet weten over de iPhone SE

0

De iPhone SE 2020 is een nieuw model telefoon van Apple die de laatste tijd behoorlijk populair is geworden dankzij een paar zeer aantrekkelijke kenmerken. Steeds meer mensen zie je verschijnen met de mooie, glanzende toestellen. Benieuwd wat er nou zo bijzonder, speciaal of aantrekkelijk is aan de iPhone SE? Lees dan gauw verder, want in dit artikel vertellen wij je alles over dit bijzondere model van Apple.

Budgetmodel

De iPhone SE is een zogeheten budgetmodel. Deze kost dus iets minder dan de concurrerende modellen, waarmee je zou denken dat je hiermee ook op de kwaliteit moet inleveren. Gelukkig belooft Apple de kwaliteit op dezelfde manier te kunnen waarborgen, met een aantal features die echter wel ontbreken, wanneer je de SE vergelijkt met bijvoorbeeld een XS Max.

Kenmerken van de iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de opvolger van de ‘gewone’ iPhone SE. De iPhone SE 2020 heeft een groter scherm (4,7-inch) en is qua behuizing hetzelfde als de iPhone 8. Handig om te weten wanneer je op zoek bent naar een hoesje voor iPhone se 2020. Hij ziet er, ten opzichte van de iPhone SE 2020, hetzelfde uit. Intern is er echter veel veranderd en verbeterd. Zo kun je met de camera van de iPhone SE 2020 nu ook portretfoto’s maken, terwijl dat eerst niet kon.

Features

Naast de toegevoegde portretmodus op de camera heeft dit model van iPhone ook een aantal hele handige en fijne features. De iPhone SE 2020 is vanaf afgelopen april verkrijgbaar. Deze telefoon beschikt over de mogelijkheid om te betalen met Apple Pay en op de homeknop bevind zich een touch ID butten, zodat je veilig én gemakkelijk je telefoon kunt ontgrendelen.

Design

De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, rood en wit. De buitenkant van deze smartphone is gemaakt van glas en aluminium. Sterke materialen die ervoor zorgen dat jouw toestel nog steviger wordt en wel tegen een stootje kan.

Opslag

Net als met veel andere iPhone modellen, zijn er drie verschillende soorten opslag om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor 64, 128 of 256 GB. De telefoon zelf beschikt over een geheugen van 256 GB. Dat betekent dat je op het toestel dus genoeg kwijt kunt!

Camera

We noemden al even de handige portretfunctie die op de iPhone SE 2020 zit. Deze iPhone heeft twee camera’s, eentje aan de voorkant (de “selfie” camera dus) en eentje aan de achterkant. De camera aan de achterkant heeft een 12-pixel lens die je de kans biedt om ontzettend scherpe foto’s en video’s te kunnen maken. Video’s kunnen namelijk opgenomen worden met 4K kwaliteit!

appel, apple, bestuur

Batterij

De batterij van de iPhone SE 2020 is dezelfde als die van een iPhone 8. Binnen een uur is de telefoon volledig opgeladen en vervolgens kun je 8 uur lang video’s streamen als je zou willen.

Prijs

De prijzen van deze iPhone variëren uiteraard afhankelijk van de opslag. De 64GB variant kost bijvoorbeeld ongeveer 490,- euro, terwijl de duurste optie ongeveer 810,- euro kost. Dat is dus in ieder geval wel een stuk goedkoper dan de andere iPhones die je vaak in de winkels ziet liggen.

Ben je nog op zoek naar een hoesje voor de Iphone SE 2020? Neem dan een kijkje op de webshop van Caalman.

 

 

3 redenen waarom jij ook CBD moet gebruiken

Vorig article

6 Online Privacy Tools die je moet hebben!

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws