Viral

Wat is de Bitcoin hyperadoptie en wanneer gebeurt het?

0

Iets waar we al bijna niet meer zonder kunnen is de Bitcoin en de cryptomarkt. Zo lees je er natuurlijk dagelijks over en komen de meest bijzondere uitspraken naar voren. Er zijn crypto experts die voorspellen dat de crypto die jij nu bezit wel kunnen stijgen tot 1000x in veel fout. Als consument knijp je natuurlijk je handjes wanneer dit echt zou gebeuren. Gelukkig zijn er veel verschillende onderzoeken en één gaat ook over de hyperadoptie van crypto. Wat betekent dit eigenlijk en wanneer kunnen wij hier iets van verwachten? 

Wat betekent hyperadoptie?

Hyperadoptie betekent dat cryptowereldwijd meer geaccepteerd gaat worden. De ontwikkeling is nu en uiteindelijk wordt het de normaalste zaak van de wereld dat jij online crypto’s hebt. 

Een aanstaande positieve verandering in de cryptowereld is aanstaande, bitcoin kopen kan je het beste nu nog doen. Dit is tenminste wanneer je de nieuwszenders mag geloven. Zo is er laatst een onderzoek uitgekomen waarin Wells Fargo een onderzoek divisie heeft laten uitzoeken wat crypto gaat doen in de toekomst. Het wordt vergeleken met de begin dagen van het internet, mobiel bellen en zelf elektriciteit. De anagrammen zijn eigenlijk allemaal hetzelfde. Daarmee wordt dus eigenlijk gezegd dat in de komende jaren crypto de normaalste zaak van de wereld is. 

Ben ik te laat met instappen in crypto? 

Voor veel mensen is het kijken naar bijvoorbeeld de algemene BTC koers. Deze moet je dan vertellen of je te vroeg of te laat bent. Maar je kan met een koers eigenlijk alleen maar in het verleden kijken. De koers laat niet de exacte toekomst zien. Maar er wordt dus wel voorspelt dat de hyperadoptie aanstaande is. Dit betekent dat op grote schaal mensen gaan inkopen. Dit zou betekenen dat crypto door het dan heel vliegt en dat jij flink kan verdienen met crypto die je op dit moment koopt. Dus het is zeker nog niet te laat om in te stappen als je het aan ons vraagt. 

Hoeveel cryptogebruikers zijn er nu?

Het is lastig om te zeggen hoeveel cryptogebruikers er wereldwijd zijn. Maar er wordt gekeken naar de cijfers van het internet. Zo maakt bijna de hele wereld op dit moment gebruik van het internet. Nog geen 5% van de wereldbevolking heeft crypto aangeschaft. Maar de verwachting is dat in de komende 20 jaar bijna iedereen gebruik maakt van crypto en dit ook als een normaal betaalmiddel in winkels wordt gezien. 

Hiervoor is echter ook een verandering nodig binnen de wet- en regelgevingen. Zo zijn veel overheidsinstanties nog huiverig en willen ze niet toestaan dat iedereen zomaar handelt in crypto. Wanneer dit verandert zal cryptowereldwijd geaccepteerd worden.  

De crypto toekomst is nog onbekend 

Zoals we in dit artikel al aangaven. Een koers wordt bepaald door het verleden. Hoeveel onderzoeken er ook worden gedaan, uiteindelijk bepalen mensen de gang van zaken. Wanneer ineens iedereen massaal crypto verkoopt zal het niks meer waard zijn. Dus doe altijd zelf onderzoek voordat je zomaar crypto aanschaft. Bekijk eens deze video.

5 Bespaar tips die maandelijks flink wat kunnen schelen

Vorig article

5x waar moet je op letten bij de aanschaf van een 3D-printer?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Viral