BlogsInternet

Gratis Netflix Gebruiken, mogelijk?

0

Dat je het liefst zo min mogelijk geld wil uitgeven aan alle films en series die je kijkt, is logisch. Er zijn verschillende mogelijkheden om gratis films en series te kijken, maar wil je niet het liefst je favoriete Netflix series online kunnen kijken via Netflix? Dit kan door elke maand jouw beste vriend of familielid te betalen zodat je op hun Netflix-account films kunt kijken. Dat is iets wat erg veel gedaan wordt. Maar kan het ook gratis?

Proefperiode

Je kan natuurlijk ook voor één maand gratis een account aanmaken en steeds met een nieuw e-mailadres inloggen. Dat zou betekenen dat je elk jaar twaalf e-mailadressen moet aanmaken. Netflixaccount1@hotmail.com, Netflixaccount2@hotmail.com. Et cetera. Waar je dan wel op moet letten is om het abonnement elke keer vroegtijdig op te zeggen, want anders moet je alsnog betalen. Je kan namelijk geen Netflix-account aanmaken zonder geldige betaalgegevens in te vullen. Het kan een optie zijn, maar het is niet optimaal. Ook zal Netflix na een tijd een en dezelfde bankrekening gaan herkennen. Is het niet mogelijk om gratis Netflix te hebben?

Het world wide web zegt dat er nog meer verschillende mogelijkheden zijn om gratis Netflix te kijken. Zo is het mogelijk om met een Gmail-account van iemand anders een Netflix-account aan te maken. Toch is deze oplossing niet helemaal fair en eigenlijk illegaal. Tevens ben je hierdoor ook een andere tot last.

Niet mogelijk

In de ‘term of use’ staat nu eenmaal dat een geldig betaalmiddel moet invoeren voor het maken van een netflix-account. Andermans creditcard gegevens invullen zal in dit geval ook niet helemaal fair zijn. Het is, door het slimme systeem van Netflix, niet mogelijk om het gratis te gebruiken.

Deeleconomie

Er zit dan toch niets anders op om een eigen account aan te maken. Of; sharing is caring. Je vraagt of je op het account van je beste vriend, vriendin, zus, broer, moeder of vader mag. In plaats van dat je ze elke maand een bepaalt bedrag over maakt, kun je ze ook eens in de zoveel tijd trakteren. Ga samen erop uit en geniet van een lunch of diner. Organiseer samen een filmavond en jij betaalt voor de snacks en biertjes. Dan blijf je sociaal en zie je elkaar weer eens omdat je te veel Netflix kijkt en niet uit het huis komt. Denk er ook aan dat er genoeg andere steaming opties zijn in Nederland!

Wat is Prototyping?

Vorig article

Vergeet op deze items niet je bedrijfslogo te zetten

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs