Handig

Is het slim voor bedrijven om lockers te gebruiken?

0

Of je nou vaak naar sociale aangelegenheden gaat of niet; iedereen heeft waarschijnlijk wel een keer meegemaakt dat je vlak voor een theatervoorstelling, concert of festival ontzettend lang in de rij hebt moeten staan om je spullen zoals een jas en tas bij de garderobe op te kunnen bergen. Zonde, want zo verdoe je veel tijd die je anders waarschijnlijk veel leuker had kunnen besteden, zoals naar het concert luisteren bijvoorbeeld. Benieuwd wat de grootste voordelen zijn van het gebruiken van smart lockers voor bedrijven? Wij sommen ze op.

Tijd besparen door zelfbediening

Zoals we net al even noemden, kan het soms best lang duren voordat je geholpen kan worden bij de garderobe. Het is natuurlijk zonde als jouw gasten komen naar een concert, theater of festival om vervolgens minutenlang te moeten wachten tot ze van hun jas af zijn, terwijl ze ook een kluisje zouden kunnen huren en zelf zouden kunnen bedienen. Hierdoor zijn ze veel sneller klaar.

brown wooden door on blue and white floor tiles

Geen personeelskosten

Doordat mensen zichzelf bedienen, hoef je geen personeel in te zetten om garderobe-werkzaamheden uit te voeren. Dat scheelt personeel, maar ook geld. Door het gebruiken van lockers heb je hier in ieder geval geen personeel voor nodig, en zou je waardevolle werknemers ergens anders kunnen plaatsen.

Corona-wise

Ook is het slim om lockers te gebruiken voor bedrijven omdat je hiermee voorkomt dat er lange rijen voor de garderobe. Dit kan extreem handig zijn op festivals, maar ook voor sportscholen of grotere publieke ruimtes. Ook basis- of middelbare scholen zouden goed gebruik kunnen maken van lockers om dezelfde reden. Lange rijen zijn natuurlijk niet helemaal veilig qua Corona besmettingsgevaar, het is moeilijk afstand te houden.

Lockers huren voor evenementen

Het grote voordeel van lockers huren voor evenementen is dat je ze daarna weer terug kunt brengen. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar het is echt een groot voordeel. Wanneer je lockers zelf aan moet schaffen betaal je hier in één keer een grote prijs voor, en moet je ook nadenken waar je de lockers gaat stallen na het evenement. Wanneer kiest voor lockers huren, zijn ze na het evenement weer terug naar de eigenaar.

De voor- en nadelen van een sim only abonnement

Vorig article

5 Bespaar tips die maandelijks flink wat kunnen schelen

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Handig