Gadgets

Dit zijn de redenen waarom smartwatches steeds populairder worden

0

Misschien zie jij ze de laatste tijd steeds vaker: smartwatches. De redenen zijn uiteenlopend. De één gebruikt hem misschien voor zijn werk en de ander tijdens het hardlopen. Er zijn veel redenen om voor een smartwatch te kiezen. En ze zijn tegenwoordig allang niet zo stoffig meer als ze waren. Daarom hebben wij 5 redenen op een rijtje gezet waarom de smartwatch steeds populairder wordt.

#1 Mode

Een smartwatch begint steeds meer in de mode te raken. Waar je natuurlijk een klassiek horloge hebt, wordt de wereld steeds digitaler. Dus ook dat kunststukje om je pols. Nu heb je bijvoorbeeld ook een smartwatch dames editie. Helemaal gericht op dames door de vrouwelijke vormen.

#2 Stappenteller

De stappenteller op zich is er natuurlijk al een lange tijd. Je hebt hem in verschillende vormen en maten. Je hebt ze bijvoorbeeld voor om je veters of om je pols. Nu zit er in iedere smartwatch tegenwoordig een stappenteller. Zo kan jij doelen stellen en beginnen aan fit worden zonder te veel gedoe.

#3 Berichten ontvangen

Op de meeste smartwatches kan je berichten ontvangen. Berichten uit je mail maar ook WhatsApp zal hij aan je weergeven. Hierdoor mis je geen enkel bericht dat binnen komt. Ook hoef jij niet steeds je telefoon erbij te pakken als je een bericht binnen krijgt. Ideaal voor tijdens vergaderingen of meetings.

#4 Bellen en gebeld worden

Veel mensen missen hun telefoontjes vaker dan ze eigenlijk willen. Soms ben je net te laat en dat is gewoon weg vervelend. Je smartwatch geeft altijd weer wanneer je gebeld wordt. Hierdoor mis jij geen enkel gesprek meer. Ook kan je opnemen met je smartwatch en met sommige kan je zelfs telefoneren.

#5 Hardlopen

Als jij jouw smartwatch omdoet met het hardlopen kan je exact bijhouden hoeveel jij hebt afgelegd. Ook kan je met geavanceerde modellen GPS ontvangen. Hierdoor zie je precies wat je hebt afgelegd en waar je bent geweest.

Je kan een smartwatch voor zo veel gebruiken

Naast al deze bovenstaande opties kan je smartwatches gebruiken voor zo veel meer. Verschillende sporten, video-calls en op sommige kan je zelfs internetten of video’s bekijken. Het is maar waar je hem voor wil gebruiken.

Meer verdienen door betere vindbaarheid

Vorig article

PGP Telefoon: wat is het en waar een goede te kopen?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Gadgets