Blogs

Dit zijn de beste accessoires voor mannen

0

Mannen denken over het algemeen niet aan shoppen. Maar toch wil een man er ook mooi uitzien. Wat de man maakt is de accessoire. Daarom is het belangrijk dat jij als man de juiste accessoires draagt. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste accessoires voor jou als man?

Wij hebben een aantal accessoires op een rijtje gezet puur voor de man. Deze zijn ervoor gemaakt om jouw outfit compleet te maken en om ervoor te zorgen dat jij je helemaal man voelt tijdens aankomende diners, op je werk of tijdens een eerste date.

1. Armbanden

Misschien niet iets waar je in eerste instantie aan denkt bij een man. Maar armbanden zijn een terugkomende trend voor mannen. Voor een wat stoerdere look kan je kiezen voor grote stalen armbanden die glimmen in de zon. Maar wanneer jij voor een wat meer natuurlijke look wil gaan kies je voor leren armbanden tijdens jouw tocht.

2. Horloges

Misschien wel het meeste mannelijke accessoire is het horloge. Met een horloge kan je pronken overal waar je bent. Je ziet bijvoorbeeld meteen wanneer iemand een Rolex om heeft of een populair TUDOR horloge. Naast dat het handig is om te weten hoe laat het is zorgt een horloge voor status. Zowel voor de net geklede man als voor de meer casual look.

3. Sokken

Iets wat steeds meer in is geworden zijn het dragen van sokken. Zo zijn er bekende drankmerken die bijvoorbeeld sokken weggeven bij een fles drank. Sokken kunnen de outfit helemaal afmaken. Waar je bijvoorbeeld een heel chique outfit draagt en dan zorgt voor een grappig effect door een kleurrijke sok te kiezen maak je de outfit helemaal compleet. Vergeet dus niet die leuke sok aan te doen.

4. Stropdas

Afhankelijk van hoe jij je het liefst kleed is een stropdas natuurlijk niet te missen voor mannen. Een gewone zwarte stropdas is zeker niet iets dat jij aan gaat doen wanneer je naar een bruiloft gaat. Je kiest dan voor een stropdas die matched bij je sokken, overhemd of misschien zelfs onderbroek. Zorgvuldig zoek je daarom een stropdas uit als je een kostuum aantrekt.

5. Portemonnee

Iets dat jij altijd bij je hebt is je portemonnee. Daarom is het belangrijk om een mooie en stijlvolle portemonnee bij de hand te hebben. Ben jij die casual dude die gelijk zijn creditcard tevoorschijn tovert. Dan kies je voor een pasjeshouder. Wanneer jij die gelikte gast bent in dat kostuum dan moet er een goede leren portemonnee in jouw binnenzak zitten.

6. Scheerspullen

Even jezelf scheren voor het werk kan en mag natuurlijk snel. Maar hoe tof is het als jij op het plankje in de badkamer een mooie set met scheerspullen hebt. Dit geeft je enorm veel aanzien wanneer er bijvoorbeeld een vrouw bij je langskomt. Het zal wat zeggen over jouw stijl als man.

7. Zonnebrillen

Als laatste is de zonnebril natuurlijk. Zonnebrillen kan je in alle soorten en maten krijgen, maar een zonnebril maakt jou net even meer het mannetje dat je misschien wel wil zijn. Haartjes netjes, korte broek aan, blouse een beetje open. Als laatste vergeet je dan niet je zonnebril, want die maakt je outfit compleet.

Meer weten over welke zonnebril bij jouw gezicht past? Bekijk dit artikel eens! 

Leer data-gedreven werken en maak eigen vuist tegen big tech

Vorig article

Deze praktische voorbeelden van domotica kan jij toepassen in huis

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs