Blogs

De leukste relatiegeschenken voor de kerst

0

It’s the most wonderful time of the year: kerst! Huizen zijn versierd, zowel vanbinnen als vanbuiten, en de gezellige kerstlampjes die overal hangen zorgen voor een goede sfeer. Deze periode staat in het teken van warmte en samenkomen met geliefden. Bovendien is het de tijd van cadeaus, dus waarom zou je dit ook niet doen binnen je bedrijf? In deze blog delen wij de leukste relatiegeschenken die je kunt geven met de feestdagen. 

Praktische cadeaus

Soms is het lastig om te bedenken wat je moet geven aan je klanten of werknemers. Daarom zijn praktische cadeaus als relatiegeschenk voor de kerst altijd een goed idee. Deze zijn namelijk nuttig, dus de ontvanger zal het sowieso gebruiken. Maar ook laat je op deze manier zien dat je aandacht besteedt aan de dagelijkse behoeften van je klant. Zo kun je een klein kerstpakket samenstellen. Laat sokken bedrukken, voeg er gepersonaliseerde pennen aan toe, samen met een notitieboekje en bijvoorbeeld een USB-stick. Door een pakket samen te stellen met gepersonaliseerde en praktische geschenken, creëer je een sterke band met je relaties. Zo zullen ze bij het gebruik van de relatiegeschenken altijd even denken aan jouw mooie gebaar en je bedrijf. 

Kerstpakket

Kerstpakketten zijn erg populair en worden dan ook vaak cadeau gegeven aan werknemers voor de feestdagen. Het is een manier om waardering te laten zien, en deze pakketten bevatten een combinatie van allerlei artikelen en lekkernijen. Veel werknemers kijken uit naar hun kerstpakket en vinden het een feest om het uit te pakken. Het is namelijk een grote verrassing wat er allemaal in zit. Bij het samenstellen van zo’n pakket kun je allerlei kanten op. Zo kun je ervoor kiezen om een pakket samen te stellen met een thema, bijvoorbeeld speciaal de feestdagen. Laat kerstsokken bedrukken om in het pakket te doen en kies een leuke kerstmok uit om samen met een doos luxe chocola. Als je een techbedrijf bent, kun je het pakket daarnaast ook vullen met leuke gadgets en handige artikelen. Denk hierbij aan een USB-stick of een luxe laptophoes. Of stel, om het helemaal speciaal te maken, een uniek pakket samen voor iedere werknemer of klant. Bij het samenstellen hiervan kun je hun interesses en hobby’s meenemen. Geef iemand die van koken houdt een pakket met een mooi kookboek en een leuke set met handige keukengadgets. Je kunt bij het samenstellen van een leuk kerstpakket je creativiteit de vrije loop laten gaan. Er zit in zo’n pakket namelijk altijd wel iets wat iedereen leuk vindt!

Herinneringen maken

Sommige mensen hechten meer waarde aan momenten en herinneringen dan aan materiële dingen. Ze gaan bijvoorbeeld graag een nachtje weg naar een hotel, of een dagje uit naar een dierentuin met het gezin. Daarom kun je er ook voor kiezen om in plaats van een product, een ervaring cadeau te doen. Misschien is er een werknemer die zich de laatste tijd erg inzet voor je bedrijf, en wel wat rust nodig heeft. Geef dan een wellness-arrangement cadeau. Of ken je een werknemer of klant die graag tijd doorbrengt met zijn gezin, maar daar niet veel tijd voor heeft? Geef een waardebon voor een leuk familiedagje uit. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een algemene cadeaubon, die voor allerlei verschillende activiteiten in te wisselen is. Dit geeft de ontvanger een unieke ervaring met blijvende herinneringen. En daar zijn ze jou ongetwijfeld erg dankbaar voor!

Wat dekt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Vorig article

Creëer de Perfecte Sfeer onder je overkapping

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs