Blogs

Activiteiten die je samen met je vriend kunt doen

0

Wij mannen zijn vergeleken met vrouwen zeer simpele en makkelijke wezens. Het is belangrijk dat je je vriend af en toe ergens mee naartoe neemt, of samen een romantisch avondje thuis zitten. Als je even niet weet wat voor dingen je allemaal samen met je vriend kunt doen, of je kunt niet kiezen, dan hebben wij hier een aantal dingen die wij als mannen wel leuk vinden om te doen. 

De cliché dates 

Iedereen heeft deze dates wel eens gehad. Soms is het nog steeds leuk om een van deze dingen te doen. Ga een weer een keer naar de bioscoop, of ga een dagje naar de dierentuin. Je kunt je vriend ook een avond mee het casino is nemen. Als je toch liever lekker thuis een gokje wilt wagen, dan kun je ook online een potje poker spelen en hopen dat je die Unibet bonussen kunt verdienen. Je kunt ook lekker een dagje gaan zwemmen en lekker van de glijbaan met z’n twee. Bowlen is ook een oude klassieker die het nog steeds goed doet.

Gratis dingen die je kunt doen

Soms wil je even niet te veel geld besteden, maar toch een leuke dag/avond beleven. Je kunt bijvoorbeeld altijd een romantische boswandeling maken, of een wandeling over de duinen en het strand. Ga lekker picknicken in de zon in het park. Waar veel mensen niet bij stil staan is dat er ook een boel gratis musea zijn in Nederland. Sommige musea hebben ook maar een toegangskaartje van een euro of een paar cent. Vaak kun je ook korting krijgen op musea. Als je bijvoorbeeld een keer naar het Edelstenenmuseum wilt, betaal je maar 25 cent per persoon. 

Lekker in je eigen huis

Er zijn natuurlijk ook genoeg dingen die je gewoon bij jezelf thuis kunt doen. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, maar gewoon lekker in je joggingsbroek thuis rond slenteren, heb ik hier wat tips voor je. Ga samen een taart of een lekkere pizza bakken, maak hem zo lekker en zo groot als je zelf wilt. Maak een puzzel, laat je hersens kraken en kijk hoe snel jullie samen een puzzel kunnen oplossen. (des te groter, hoe beter!) Laat anders jullie creativiteit naar buiten en maak samen een schilderij. Geef elkaar een romantische massage, wie wilt er nou geen massage? Verwen je vriend daarom met een heerlijk ontspannen massage.

Uitjes met vrienden

Af en toe is het ook leuk om samen met vrienden wat te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht of organiseer gewoon een ordinaire spelletjesavond. Wat ook leuk is, is om met van huis te ruilen met een ander koppel voor een weekendje. Bezoek een voorstelling of ga met vrienden gewoon lekker de hele avond een filmavond houden. Met vrienden is de sfeer meestal heel gezellig en wordt het gegarandeerd een late, maar gezellige avond.

Ik denk dat je wel voor een aantal weken vooruit kan met deze activiteiten. Je vriend gaat zeker een leuke tijd tegemoet.

Productiviteit tips van celebrities

Vorig article


Plan je social media easy met Quezy

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs