Internet


Plan je social media easy met Quezy

0
person holding iphone showing social networks folder

Als zzp’er, marketingbureau of mkb-bedrijf kom je er tegenwoordig niet onderuit om gebruik te maken van (verschillende) social media kanalen. Online zichtbaarheid is gewoon erg belangrijk en dus moet hier tijd in worden geïnvesteerd. Maar hoe pak je dit nou op de juiste manier aan? In dit artikel vertellen we je meer over een handige social media planner, welke je gaat helpen om alles op een efficiënte manier te kunnen doen. 

Ontzorgen ondernemers en bureaus

Maak je gebruik van Quezy, dan heb je een social media tool in handen waar je eigenlijk niet meer vanaf wilt. Na het linken van al je social media kanalen kun je namelijk alle social posts in één keer plaatsen of inplannen. Alles bevindt zich in één omgeving, dus je hoeft niet te zoeken of te scrollen. De focus ligt op het ontzorgen van ondernemers en bureaus, zodat er tijd overblijft voor de kerntaken. 

Gebruiksvriendelijk

Quezy biedt een gebruiksvriendelijk social media-management platform, dat qua opmaak en de werking van de tool bewust heel intuïtief is gemaakt. Het plaatsen van content is dus zeer eenvoudig. Zo is er de mogelijkheid om tags/mentions toe te voegen voor een post en dat voor alle gekoppelde kanalen. Je kunt met één druk op de knop de gekozen tags/mentions activeren. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook nog de mogelijkheid om een caroussel te plaatsen op Instagram of LinkedIn..en dit alles in een handomdraai.

Overzichtelijk

Naast dat de tool overzichtelijk is, geeft deze ook overzicht in jouw eigen hoofd. Je houdt namelijk gemakkelijk overzicht via de contentkalender en daarnaast kun je op de inhaakkalender zien welke belangrijke (feest)dagen er binnenkort aan komen. Op deze manier kun je dus een prachtig overzichtelijke contentplanning maken voor jouw bedrijf. Je krijgt iedere maand een rapportage van Quezy met de resultaten van jouw posts op de gekoppelde social media kanalen. Hierdoor krijg je inzage in welk soort berichten interessant zijn voor jouw doelgroep en hoeveel personen je precies hebt bereikt. Aan de hand hiervan zou je je social media plannen hier en daar kunnen bijschaven als dat nodig mocht zijn. 

Aantal functies neemt toe

Quezy biedt naast de gebruikelijke mogelijkheid om berichten te plaatsen (en te plannen) op gekoppelde apparaten, ook andere opties aan. Zo is er de mogelijkheid om vooraf berichten te schrijven en deze als drafts op te slaan en kun je ook hashtags opslaan om deze later toe te voegen (hashtag sets). Daarnaast kun je als gebruiker van Quezy ook teksten die je veel gebruikt bewaren om deze later in posts te importeren (text preset sets). Ook URL’s kun je snel en eenvoudig verkorten met de short link-generator.

Activiteiten die je samen met je vriend kunt doen

Vorig article

Tips om de tijd te doden

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Internet