Internet

Welke crypto’s zijn interessant om te kopen voor de lange termijn?

0

Tegenwoordig lijkt het bijna geen vraag meer of iemand in crypto’s investeert, maar bijna in wélke crypto’s iemand investeert. De cryptomarkt is in korte tijd enorm gegroeid, waarom de eerste investeerders inmiddels rijk hebben kunnen worden dankzij hun investeringen. Anno 2022 zin er echter talloze mogelijkheden op het gebied van het aanschaffen van crypto’s. Benieuwd in welke crypto’s het slim is om te investeren om hier lange ter4mijn voordeel van te ervaren? Dit is onze top vijf.

Shiba Inu

Ook Shiba Inu is een heel populaire cryptocurrency. Deze cryptocurrency is nog redelijk jong, pas in augustus 2020 gemodelleerd naar Dogecoin (grappig feitje: wist je dat de Dogecoin gebaseerd is op de Doge meme?). De Shibu Inu kopen is zeker de moeite waard en deze token is gebaseerd op de Blockchain van Ethereum, een cryptomunt die we later ook nog even bespreken. Deze cryptomunt is niet oneindig door te minen, maar heeft een voorraad van quadriljoen tokens (dat zijn er Heel. Veel.). 

Ethereum

De meeste mensen zullen inmiddels wel bekend zijn met de Bitcoin, maar wistj e dat Ethereum bijna net zo populair is? Deze munt is na Bitcoin namelijk de populairste en meest verhandelde munt ter wereld en veel mensen kiezen er dan ook voor om in deze munt te investeren. Echter is het ook goed om te weten dat de man die Ethereum ontworpen heeft, ook een nieuwe munt op de markt heeft gebracht – Cardano. Dat brengt ons direct op het volgende punt.

Cardano

Volgens bepaalde cryptoexperts zou deze munt in de toekomst wellicht Ethereum van de troon kunnen stoten en diens plaats over kunnen nemen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Cardano de afgelopen tijd enorm is gegroeid in investeerders. Al lange tijd stond deze digitale munt in de top 10 grootste munten als het ging om marktkapitalisatie, maar in 2021 heeft het zelfs de top drie weten te bereiken.  Cardano is vooral uniek door de energy effiency, en heeft de mogelijkheid om misschien wel uit te groeien tot de nummer 1 groenste cryptomunt.

Fantom

De prestaties en de mogelijkheid tot opschaling moeten beter kunnen op de blockchain, dacht digitale munt Fantom. Daarom heeft deze digitale munt dan ook een door de eigenaren zelf ontwikkeld algoritme (lachesis), om transacties sneller te maken en te kunnen optimaliseren, zonder dat je een vorm van beveiliging verliest. Deze FTM token gooit hoge ogen op de crytpocurrency markt en zal naar verwachting een hele grote worden. Dat maakt Fantom kopen dan ook een geliefde keus om voor de lange termijn in te investeren.

Zcash

Een andere munt die slimme trucjes heeft afgekeken van zijn succesvolle voorgangers is Zcash.  Deze munt is er ook zeker eentje om in de gaten te houden. Zcash is een privacy munt welke gebaseerd is op de technologie achter Bitcoin. In vergelijking met andere cyrptcurrencies zoals Bitcoin, zou Zcash de investeerders een stuk meer privacy bieden. Dat is helaas soms wel nodig, omdat sommige mensen gehackt zijn en zo al hun Bitcoin investeren in één keer kwijt waren.

Dit betekent Employer Branding   

Vorig article

3 manieren om je telefoon als nieuw te houden

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Internet