Internet

Goedkoopste anti-virus 2019: Goed genoeg!

0
Goedkoopste anti-virus 2019: Goed genoeg!

Een goed antivirus programma is essentieel voor elke computer of laptop. Vaak is het zo dat wanneer je een nieuwe laptop of computer aanschaft, er een bepaalde periode gratis antivirus software op geïnstalleerd is. Maar dat is lang niet altijd zo. Soms moet je het er ook zelf bijkopen. Maar welke antivirus ga je dan aanschaffen? Tegenwoordig zijn er meerdere goede antivirus programma’s op de markt en die hoeven ook niet altijd veel geld te kosten. Wij hebben de goedkoopste antivirus van dit moment voor je op een rijtje gezet. De goedkoopste, maar wel hele goede!

Panda Dome Essential Antivirus

Je hebt niet direct een promotiecode nodig voor het aanschaffen van deze software, want hij is heel mooi geprijsd. Het prettige aan Panda antivirus is dat hij altijd up-to-date wordt gehouden zodat je altijd optimaal beschermd bent. Verder is de software verkrijgbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. Veel opties dus. De software zorgt ervoor dat al je gegevens volledig privé blijven, dat je apparaat voorzien is van anti-diefstal, je een goede firewall hebt die je beschermt en biedt het bescherming tegen fraude met anti-phishing.

McAfee Antivirus

De antivirus software van McAfee heeft al heel wat jaren een goede naam. Alleen wat dat betreft dus al een interessante aanbieder van antivirus software. Maar ook is het software die naast goede kwaliteit, ook een goede prijs heeft. Deze software heeft een speciale scan functie die verouderde, en daardoor minder goed beveiligde, software detecteert en herkent. Dat heet de kwetsbaarheidsscanner. McAfee maakt gebruik van geavanceerde antimalware die je volledig beschermt.

Kaspersky Antivirus

Ook het merk Kaspersky is een bekende naam in de wereld van de antivirus software. Hun software rust je pc uit met onmisbare anti-virustechnologieën inclusief bescherming tegen de nieuwste bedreigingen. Het mooie aan deze software is dat hij rekening houdt met een optimale balans tussen essentiële bescherming en maximale pc-prestaties. Dat betekent dus dat je wel goed beschermt bent, maar je device er niet enorm traag van wordt. Win-win!

Norton Security Standaard

Als je op zoek bent naar goede bescherming voor je pc of Mac, laptop, smartphone en tablet tegen virussen, spyware, Malware, Phishing, hackers en andere bedreigingen, dan zit je goed met Norton Security Standaard. Daarbij komt dat het een standaard versie is, waardoor hij betaalbaar is. Toch biedt deze software hele goede bescherming. Deze software is multi-device geschikt, en dus op meerdere apparaten toepasbaar. Ook krijg je er de Norton Virus Protection Promise bij. Komt er toch een virus op je apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor je óf je krijgt je geld terug. Net nieuw is de Online Privacy & Security Scanner. Deze tool scant het internet om hacks te detecteren waarbij je gegevens buitgemaakt zijn.

Als je niet teveel wilt betalen voor antivirus software maar je wel goed beschermt wilt zijn tijdens het gebruik van jouw device, dan zijn alle varianten die we in dit artikel uitlichtten een hele goede keuze. We hopen dat je hiermee een goede keuze kunt maken!

Blijft iDeal ook in 2019 succesvol?

Vorig article

De ontwikkeling van online browser games: worden ze steeds beter?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Internet