InternetTech nieuws

AZ 900 en andere waardevolle Microsoft trainingen

0

Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent in de IT-wereld: er zijn altijd mogelijkheden om het optimale uit jezelf te halen. Onder andere met het volgen van een Microsoft training kun jij van grote waarde zijn voor je organisatie en ga je daarnaast ook een stap verder dan je concurrenten. Welke trainingen behoren tot je mogelijkheden en waar kun je deze trainingen volgen? Hier lees je alles wat je moet weten. 

AZ 900: ontdek de belangrijkste Azure concepten

AZ 900 is een van de trainingen die je als beginner kunt volgen. Deze training richt zich op de belangrijkste Azure concepten. Azure is een Microsoft platform dat door bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt. Het is niet voor niets dat deze bedrijven tot de Fortune 500 behoren. En wanneer je de eerste stappen wilt zetten in de optimalisatie van je bedrijf is het belangrijk om meer informatie paraat te hebben over Azure. Dat is wat je leert gedurende de training. 

Je kunt de training gemakkelijk en snel online volgen op de tijden die jij prettig vindt. Op deze manier combineer je jouw training gemakkelijk met je werk en ontdek je alles wat je moet weten over Azure concepten. Denk hierbij aan Azure services, kernoplossingen en beheertools, algemene beveiliging en netwerkbeveiliging. Alle Azure fundamentals komen in deze training naar voren. 

Andere beschikbare Microsoft trainingen

De AZ-900 training is niet de enige die jij kunt volgen. Er zijn nog heel veel andere beschikbare trainingen waarmee je jouw kennis uitbreidt en van nog meer waarde kan zijn voor je bedrijf. Met deze trainingen wordt jij de Microsoft expert van het bedrijf en kan niemand nog om je heen. Welke andere trainingen zijn beschikbaar? Denk onder andere aan de volgende opties:

  • Programming HTML/CSS/JavaScript: met deze training leren beginners in 5 de belangrijkste frontend talen te gebruiken. De training biedt een vliegende start voor het gebruik van de drie belangrijkste technologieën. 
  • Power BI Data Analyst: deze Microsoft training voor intermediates leert je in Power BI modelleren, visualiseren en analyseren. 
  • Designing and Implementing Cloud-Native Applications Using Microsoft Azure: wanneer je als ontwikkelaar cloud-native toepassingen wil ontwerpen, implementeren en bewaken is deze specialistische training de beste keuze. 

Dit moet je weten over aanbieder Master It

Master It een van de grote aanbieders voor Microsoft trainingen. De organisatie biedt trainingen aan voor iedereen met IT-leerdoelen. Opleidingsadviseurs en trainers van Master It staan klaar om je kennis te verbreden en om skills uit te breiden.

Dit wil je weten over modelvliegtuigen

Vorig article

De voordelen van een bedrijfswagen op een rij

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Internet