Blogs

Accessoires trends voor de zomer van 2021

0

De zomer komt er weer aan, en dat betekent dat de nodige trends ook weer om de hoek komen kijken. Uiteraard moet je, elk moment van het jaar, altijd dragen wat jij wil en waar jij je fijn bij voelt. Vind je het toch leuk om te kijken wat op het moment in de mode is en wat de laatste trends zijn, dan praten we je in dit artikel bij over de laatste trends op het gebied van accessoires in 2021.

Haarbanden

Al enkele jaren zijn haarbanden steeds meer in trek. Het begon een hele tijd geleden al met stijlicoon (en legendarische bitch) Blair Waldorf uit Gossip Girl, die nooit de deur uitging zonder tiara. Een haarband laat jouw kapsel er op een gemakkelijke manier een stuk meer fashionable eruit zien.

Gekleurde zonnebrillen

Op een festival doe je pas echt mee als je een zonnebril met een kleur draagt. Bijvoorbeeld een zonnebril uitzoeken, kies dan bijvoorbeeld een zonnebril met blauw reflecterende glazen, of juist roze glazen. Zo kan je de zonnebril ook nog eens laten matchen bij je outfit. Ook komen zonnebrillen deze zomer ontzettend van pas voor mensen die normaal ook een bril dragen, omdat je vrijwel alle zonnebrillen ook met sterkte kunt krijgen.

Gekleurde tasjes

Waar normaal nog wel eens less is more wordt aangehangen, geldt dat in dit jaar in ieder geval niet op het gebied van tassen. Daar geldt vooral: less is a bore. Tasjes in enen knalrode of knalroze kleur zullen het ontzettend goed doen, net als tasjes ineen appeltjesgroene kleur. Tasjes fungeren dit jaar als kleurrijke eyecatcher.

Gouden oorringen

Gouden oorringen, ook wel creolen genoemd, zijn deze zomer populairder dan ooit. Deze ringen zijn verkrijgbaar in elke grootte en elke dikte, evenals in bijzondere texturen, bijvoorbeeld met parels erop. Zo kun je kijken welke oorbellen het beste bij jou passen: klein en breed, of juist groot en smal?

Muiltjes

Op het gebied van schoenen zul je deze zomer vooral muiltjes veel zien. Ook deze zijn populair in kleuren, en niet per se in zwart, wit of beige. Zo kun je kiezen voor pasteltinten zoals lichtblauw of lichtroze, of juist voor knalblauwe of knalgroene sandaaltjes.

De Remote Revolution

Vorig article

Zo vergelijk je energiebedrijven online zonder je te laten misleiden door trucs

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs