Blogs

Strada: ongelooflijk blitse fiets

0

Van vouwfietsfabrikant Strida had ik wel eens gehoord, van Strada nog nooit. Niet zo gek, want volgens mij is het merk spiksplinternieuw. En wowsers, wat zijn die fietsen ongelooflijk blits.

Vandaag toevallig mijn antieke scooter te koop gezet op Marktplaats. Misschien is het een goed idee om de opbrengst te investeren in een kleurrijke, custom made Strada. De klassieke track bikes, dankzij het lichtgewicht 4130 Chromoly frame uitermate geschikt om ontzettend hard op te fietsen, worden speciaal op bestelling gemaakt. In bijna iedere gewenste kleurencombinatie bovendien. En dat gaat razendsnel. Binnen vijf dagen is je fiets gereed. Woon je niet in de Verenigde Staten, dan wordt je creatie bovendien netjes via FedEx bij je voordeur afgeleverd. Nice.

Overigens staat de site van Strada staat nog een beetje in de kinderschoenen. Veel ‘Coming soon’ en er wordt nog niet gerept over prijzen. Hun Facebook-pagina verklapt echter dat de beeldschone fietsen – met kekke namen als Electric Green en Trick or Treat – 449 dollar moeten kosten. Hebben!

SvcHostFix voor het McAfee probleem

Vorig article

Foldaboat: uitvouwen en varen

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs