Internet

De grappigste wifi namen

0

Wat is er nu saaier dan al die genummerde wifi namen welke je ziet als je een wifi netwerk wilt vinden. Het is natuurlijk erg “boring”. Het is daarom leuk om eens een meer unieke naam aan te maken. Kies voor een grappige wifi naam. Laat je inspireren door de grappigste wifi namen welke wij al voor je hebben verzameld. Laten we snel van start gaan.

Michiel de Router

Het is natuurlijk een geweldige woordspeling op Michiel de Ruyter. Het was een van de bekendste admiraals van de Nederlandse Vloot. Het is leuk bedacht. Nog niet extreem grappig, maar wel leuk.

YourDOgShitsinMyYard

Jouw hond heeft in mijn tuin gepoept! Het is in het Engels. Het is een grapje wat uit Amerika is komen overwaaien. Het is natuurlijk beter om het in het Nederlands te zetten. Het laat zien, dat je met wifi ook stilletjes kunt communiceren. Het is interessant en goed om hierop te letten.

Two Girls, One Router

Erg grappig. Twee meiden en een router. Het is geweldig bedacht. Het heeft een woordspeling rondom een trio. Het is echter niet het geval. Het zijn twee meiden met een router.

Martin Router King

Ook in Amerika maken ze woordspelingen op bekende personen. Martin Router King verwijst natuurlijk naar Martin Luther King. Hij is wereldberoemd voor wat hij heeft gedaan tegen discriminatie in Amerika.

Pretty fly for a wife

Het is mooi om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is mooi om te zien welke verschillende opties er zijn om een leuke en ludieke naam te verzinnen voor je wifi netwerk.

Drop it like its hotspot

Een verwijzing naar het bekende nummer Drop it like it’s hot!

I now pronounce a man and wifi

Het is leuk bedankt. Ook in Amerika zie je wifi veel verwijzen naar wife (vrouw). Het is een goede manier om volop te genieten van de verschillende woordspelingen.

Yell “Penis” for passcode

Duidelijk voor mensen welke niet weten hoe ze het wifi moeten aansluiten. Erg grappig. Uiteraard kun je het in het Nederlands vertalen naar “Schreeuw: Gek voor het wachtwoord”. Er zijn tal van opties mogelijk.

Tell my Wifi love her

Waarom zou je van je wifi naam geen liefdesverklaring maken voor je vrouw. Of voor het wifi. Wie houdt hier nu niet van. Toch?

Grappige ideeën over een naam van een wifi netwerk.

  1. We can See you showering
  2. We like it when you watch
  3. I can hear you having sex
  4. I can hear u jacking off to it

Wifi Soerjadi

Tja… als je van pianomuziek houdt is het natuurlijk leuk om je netwerk Wifi Soerjadi te noemen.

De nieuwste beveiligingsmethoden voor jouw slimme apparaten 

Vorig article

De allerbeste en veiligste namen voor je wifi

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Internet