Blogs

5 beste fashion blogs voor mannen

0
de beste mode blogs voor mannen

Persoonlijk voel ik me op mijn gelukkigst in een versleten t-shirt, een spijkerbroek en een paartje afgetrapte Vans. Jij misschien ook wel. Prima zou je denken. Mensen moeten je accepteren zoals je bent. Bullshit natuurlijk want alleen je moeder houdt van je zoals je bent. En zelfs die wil graag dat je van tijd tot tijd naar de kapper gaat. Je mag dan misschien te lui zijn om op je vrije zaterdag winkels af te struinen (inderdaad, passen sukkel) maar je wilt wel die ene spetter scoren. En je wilt die ene baan. Hoe gaan we dat doen? We plannen onze aanval op de modewereld op een manier die we gewend zijn. Via blogs. Mode blogs voor mannen. Bitch, you’re fabulous!

5. Inquiring Mind

Goede posts. Lekker kort. Gecombineerd met fijne fotografie en editorials die je niet alleen vertellen wat je aan moet maar ook hoe je iets draagt en hoe je van weinig veel maakt.

4. The House of Majd

The House of Majd schijnt betrekkelijk nieuw te zijn. Hoe dan ook, het klinkt op vallend anders dan de meeste fashion blogs voor mannen. Het is wat stoerder, de site is behoorlijk gaar maar biedt je meer dan voldoende inspiratie in de vorm van (niet mode) foto’s.

3. Well-Spent

Mode en trends zijn niet hetzelfde. Wisten wij ook niet. Well-spent wel. Hier krijg je spullen voorgeschoteld die volgende jaar nog steeds kunnen en van een bepaalde kwaliteit zijn. Een soort van de ‘oud geld-manier’ van winkelen. Klinkt prima, hoef je ook niet elke twee weken de regen in om een drukke winkelstraat te trotseren.

2. Gilt MANual

Normaliter word ik een beetje misselijk van verbasteringen van het woord man. MANpurse, MANknickers en ga zo maar door. Vermoeiend. Deze gasten mogen het wel. Gave site, lekker uitgebreid.

1. A Continous Lean

Coole features die je een beetje helpen bepalen wat je wilt. Het is misschien een beetje te netjes allemaal maar dat kan van tijd tot tijd absoluut geen kwaad.

Piraterij is van altijd en dus ook van nu

Vorig article

Nescafé diskwalificeert gehandicapt jongetje #9GAG

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs