Internet

Wat zijn de nieuwste gezelschapsspellen in 2019?

0
Wat zijn de nieuwste gezelschapsspellen in 2019?

Gezelschapsspellen zijn spellen die je met anderen speelt en daarom zijn het de gezelligste spellen die je kunt bedenken. Elk jaar komen er weer nieuwe spellen bij en zijn er weer spellen die het beste zijn bevallen bij mensen die dit soort spellen graag spelen. Daarom hebben we voor jou de nieuwste en beste gezelschapsspellen om te spelen in 2019 voor je verzameld. De verzameling uit dit artikel staat garant voor uren speelplezier met je vrienden of familie. Vaak zijn het spellen waarbij je elkaar nodig hebt of je juist tegen elkaar speelt. Lachen, gieren en brullen wordt het eigenlijk altijd!

Blackjack

Blackjack neemt dit jaar weer een ongekende nieuwe vlucht in populariteit. Dat komt vooral door het feit dat het steeds beter en leuker te spelen is via het internet. Het klinkt misschien gek, een gezelschapsspel dat je online speelt, maar het is echt mogelijk. Via websites als casino.nl kun je plekken vinden op het internet waar je live en online tegen anderen kunt spelen. Dat is super handig voor wanneer je een vol schema hebt en geen tijd hebt om elke week een speciale Blackjack avond te organiseren. Het maakt het vooral ook spannender omdat het toch live is en tegen anderen, maar je niet met dezelfde personen in één ruimte zit. Dit gevoel heb je echter wel. Heel gaaf!

iKnow Hitlist

Dit spel is genomineerd voor het Speelgoed Van Het Jaar 2018. Dat zegt genoeg over de ervaringen die anderen hebben met dit spel. Dit spel is overigens een spel voor mensen van 18 jaar en ouder. Het gehele spel draait vooral om kennis. Het spel wordt dan ook in quiz vorm gespeeld. Elke keer krijg je een vraag waarop maar liefst acht antwoorden mogelijk zijn. Het is dus de bedoeling dat je zoveel mogelijk van die antwoorden kunt geven.

The Great Tour

Dit spel draait om het verkennen van alle hotspots van Europa. Dit doe je in het spel met een groep toeristen in een mini-bus, maar dat proberen jouw concurrenten sneller te doen dan jij. Het gaat er om dat jij je route slim plant en vastlegt zodat jij sneller de Great Tour volbrengt dan je tegenspelers. Daarbij kent het spel bepaalde regels en bonussen die het hele spel weer op zijn kop kunnen zetten. Dat maakt dat het spel tot het eind spannend is!

De valsspelers editie van Monopoly

Een fantastische zet van de makers van Monopoly. Bij deze allernieuwste variant van Monopoly moet je juist vals spelen. We weten allemaal dat er altijd wel iemand is die het probeert, maar in dit geval moet iedereen het dus proberen! Je moet dus heel erg goed opletten want alles is verdacht. Je weet nooit wanneer iemand vals speelt. Alles mag in dit spel en dat maakt het tot misschien wel het leukste gezelschapsspel om te spelen in 2019.

Probeer de komende tijd al deze spellen eens uit. We garanderen je namelijk dat het goed is voor de gezelligste avonden van 2019!

Blijft iDeal ook in 2019 succesvol?

Vorig article

Dit worden de internettrends in 2019 volgens experts

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Internet