Tech nieuws

Tech gadgets die je nog niet kende

0

Technerds, zoals dat misschien wat oneerbiedig klinkt (maar we uiteraard niet zo bedoelen) zijn natuurlijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Inmiddels groeit de wereld van techniek en ontwikkeling zo hard, dat het bijna onmogelijk wordt om altijd op de hoogte te zijn van de laatste updates. Misschien houd je nog wel bij wat de nieuwe online casino’s zijn, maar de laatste niche-ontwikkelingen kun je amper allemaal bijhouden. Zie je door de bomen het bos niet meer, dan helen wij je uit de brand: dit zijn vijf leuke, grappige of gekke gadgets voor 2021 die je vast nog niet kende.

Vaonis Vespera smart telescope

Liefhebbers van sterrenkunde zullen het waarschijnlijk geweldig vinden dat er anno 2021 mobiele telescopen beschikbaar zijn. De Vanis Vespera biedt de mogelijkheid om vanuit je huis het heelal kunnen bewonderen. Je kunt het uitzicht ook nog eens bewonderen via je smartphone of tablet. Via een app wordt het beeld namelijk getransporteerd naar je andere beeldschermen. Zelfs als je slaapt is er nog een mogelijkheid om de sterren te observeren, omdat je de telescoop kunt inplannen om te laten filmen wanneer je maar zou willen. Zie je iets moois, dan kun je vanuit de app een screenshot maken om dit te delen met vrienden.

Dyson airwrap

Het krullen van je haar kan behoorlijk wat moeite kosten. Het krullen gaat vaak door je haar over een lange, cilindervormige wand heen te wikkelen die kan opwarmen tot 200 graden. Het haar warmt dus op in deze structuur en daarmee ontwikkel je krullen. Als je je haar ook in die vorm laat afkoelen, behoud je je krullen ook langer. Echter kost het best veel moeite om telkens een strook haar om deze verwarmde wand heen te wikkelen. Daar heeft Dyson iets op gevonden: een krultang die je haar als het ware opzuigt, e van binnen laat krullen. Het klinkt misschien niet te geloven, maar het is echt zo!

black smartphone on white table

Een sonogram riem voor zwangere vrouwen

Dit is vast een gadget die je nog niet kende. Voor zwangere vrouwen bestaat er een brede riem waarmee het mogelijk is m live sonograms te maken van je baby. Dat beekent dus dat vrouwen deze brede riem dragen, en daardoor hun baby op hun buik kunnen bekijken. Je kunt dus volgen hoe je baby beweegt, slaapt of wat voor geluidjes het maakt voordat hij of zij geboren is!

Een projecterende armband

Het klinkt misschien als iets wat pas in de toekomst kan gebeuren, maar ook tegenwoordig is het al mogelijk om je telefoon te bedienen vanaf je onderarm. Dit kun je namelijk doen door een projecterende armband te dragen, waardoor het scherm van je telefoon direct geprojecteerd wordt op je onderarm en wat je vanaf daar kunt bedienen.

Een stijltang die je haar blondeert

Dit lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het merk Pravana heeft het mogelijk gemaakt om e haar te kunnen blonderen met behulp van een stijltang. Zo hoef je nooit meer uren in de kappersstoel te zitten om eindelijk je lokken een beetje lichter te kunnen krijgen, maar haal je even de stijltang door je haar en ben je al klaar!

Brengen online games je veiligheid online in gevaar?

Vorig article

Waarom is koken op inductie gezonder dan koken op gas?

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Tech nieuws