Blogs

Beste Sportapps die je niet mag missen

0

Sport is voor velen een belangrijke vorm van ontspanning. Waar de een zich graag zelf in het zweet werkt, ziet de ander graag hoe een ander dit doet. Sport kijken is samen mopperen, analyseren en feest vieren bij een overwinning. Je hebt sportliefhebbers die iedere denkbare sport volgen, sportliefhebbers die alleen hun favoriete sporter of team en liefhebbers die alleen inschakelen voor grote toernooien, zoals onlangs het WK voetbal voor vrouwen. Het maakt niet zo heel veel uit onder welke categorie sportliefhebbers jij valt, de volgende sportapps mag je niet missen als je altijd op de hoogte van het laatste sportnieuws wilt zijn.

FlashScore.nl

FlashScore.nl biedt je een van de bekendste apps op het gebied van sportnieuws. En dan is niet zonder reden, want een completere app dan deze vind je niet snel. Doet de naam van deze app je niet direct een belletje rinkelen, dan doet de vroegere naam van deze app, Live Uitslagen NL dat wellicht wel. In FlashScore.nl vindt je een complete app waar je informatie vindt over maar liefst 30 verschillende soorten sporten en de meest uiteenlopende teams, spelers en competities binnen deze sporten. Heb je een wedstrijd waar je graag van op de hoogte gehouden wilt worden, markeer deze dan als favoriet en je krijgt pushberichten van het wedstrijdverloop.

 

Unibet 

Unibet staat bekend om haar live casino, maar heeft ook een uitstekende app om live scores en odds bij te houden. Handig wanneer je je bijvoorbeeld met sportweddenschappen bezighoudt. Via de app kun je live wedstrijden bekijken, maar ook inzetten op wedstrijden. Registreer je je bij Unibet, dan krijg je direct een Unibet registratie bonus die je weer bij je inzet kunt gebruiken. De app van Unibet is geschikt voor zowel Android als voor iOS.

 

Fox Sports.nl

De vroegere app van Eredivisie Live heet tegenwoordig Fox Sports.nl en is ontwikkeld door de gelijknamige televisiezender. Omdat deze app is ontstaan vanuit het eerdere Eredivisie Live, is deze app alleen geschikt voor de voetballiefhebber. Je kunt alleen alle functies van de app gebruiken wanneer je een abonnement hebt op Fox Sports. Je kijkt dan waar je maar bent live naar de wedstrijden. Verder lees je de laatste nieuwtjes in voetballand en volg je binnenlandse en buitenlandse competities op de voet. Voor wie het leuk vindt, is er ook informatie te vinden over bijvoorbeeld topscoorders van een specifieke competitie.

 

NUsport

Ben je fan van de website van nu.nl dan moet je als sportliefhebber ook zeker de app van NUSport downloaden. De NUSport app is bijzonder uitgebreid en je volgt er de meest uiteenlopende sporten. De hoogtepunten van je favoriete sport bekijk je hier, maar je krijgt ook meldingen van de sporten die jij als favoriet hebt aangemerkt. Op de startpagina van de app krijgt je een uitgebreid overzicht van het meest opvallende sportnieuws. Met de app van NUSports ben je altijd op de hoogte van het laatste sportnieuws.

5 unieke telefoonhoesjes voor je Samsung Galaxy

Vorig article

Dit zijn de 5 beste sites voor motorliefhebbers

Volgend artikel

Is dit ook iets voor jou?

More in Blogs