VIDEO

De Seiko Marinemaster ‘Tuna’ SBBN017 is een beest van een duikhorloge uit de Prospex serie.

De volledige review lees je hier.

De ‘Baby tuna’ of Seiko SRP637K1 is een telg uit de Prospex -Professional Specifications- familie. Betaalbaar en onverwoestbaar.

Qnoop sokken zijn van biologisch katoen, blijven altijd een paar en zijn bovenal erg mooi. Meer tekst en uitleg nodig? Snappen we best, onze volledige review kun je hier vinden.

De Seiko SUN051P1 is een telg uit de Prospex familie. Je kent ze waarschijnlijk van als duikhorloges. Niets is echter minder waar, met deze veroveren we het land.

De Baume & Mercier Clifton Chronograph is een subtiel vormgegeven chronograaf met prachtige details draaiende op een ETA Valjoux 7750 uurwerk.

We kregen van Huawei twee P8 toestellen. We speelden ermee en deden een review. Met de huawei p8 zelf natuurlijk. Voor de spiegel, zo zijn we dan ook wel weer…

De Baume & Mercier Clifton Chronograph is een subtiel vormgegeven chronograaf met prachtige details draaiende op een ETA Valjoux 7750 uurwerk.

In 1938 introduceerde Alpina een lijn sporthorloges die ze ‘4’ doopten. De lijn dankte zijn naam aan het feit dat ze aan 4 criteria voldeden. Ze waren anti-magnetisch, schokbestendig, je kon er mee zwemmen en waren van staal.

TEED.nl’s review over de Seiko SBDX001. Een Seiko on steroids…

De Tissot Le Locle Chronom├Ętre is een klassiek uitziend horloge dat beter presteert dan horloges die soms wel 30 keer zo duur zijn.

Meer op YouTube.